2777
2789

والا پسرم سه سالشه هیچ اشتیاقی نشون نمیدخ خستم کرده

دختر داداشم با پسرم یک ماه فاصله دارن اول پسر من بدنیا اومد بعد دختر داداشم

ماشاالله عروسمون به عرض دوهفته دخترشو از پوشک گرفتن ولی من نه

باهام شروع کردیم ولی من دیدم همکاری نمیکنه پوشکش کردم دیشب خونشون بودم دیدم دخترش میگه عمه جیش دارم بردمش سرویس کارشو کرد دستاشم شست نشست بازی کرد حالا بچه مننن😤😤😤

شُدی مورفین تمام دردای زندگیم🤍🕊️

دقیقا پسر منم دوسال و هشت ماهشه عاجز شدم هرکاری میکنم اصلا همکاری نمیکنه

پسرا ضنیدم چون بازیگوشن سخت تر میشه از پوشک گرفتشون 

من که بیخیال شدم ببینم خودش کی مایل میشه

از طرفی تو بازیا و قصه هایی که براش میگم غیر مستقیم بحث دسشویی هم میکنم 

انگار غیر مستقیم بهتر از مستقیم جواب میده

ضمن اینکه اگر بچه بزرگتر تو خونه داری ازش کمک بگیر 

من دیدم بچه هایی که به بچه بزرگتر نگاه کنن که میره دسشویی بهتر و زودتر یادمیگیره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرا ضنیدم چون بازیگوشن سخت تر میشه از پوشک گرفتشون من که بیخیال شدم ببینم خودش کی مایل میشهاز طرفی ...

از بازیگوشی و تنبلیه من براش برچسب ستاره خریدم هر سری میبرم دستشویی یکی بهش میدم میچسبونه ولی خیلی وقتا لج میکنه نمیاد خیلی خستم کرده نمیشه بیخیال شد میترسم تا پیش دبستانی هم نتونم یادش بدم 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

از بازیگوشی و تنبلیه من براش برچسب ستاره خریدم هر سری میبرم دستشویی یکی بهش میدم میچسبونه ولی خیلی و ...

بعد قانع میشه به همون یه دونه ستاره؟

من پسرمو میبردم اصلا جایزه براش معنایی نداشت فقط میخواست آب بازی کنه شیطنت کنه سر از همه جا دربیاره

دسشویی فرنگی میذاشتم براش باهاش ماشین بازی میکرد قان قان از اینور به اونور 

شیلنگ آبو برمیداشت همه جارو خیس میکرد لباسا من لباسا خودش

فقط میخواد بازی کنه

خوراکی هم که قربونش برم به زور میدمش که بگم قول خوراکی بهش بدم 

هرچه کردم نشد خواهر فقط و فقط قصه و بازی غیر مسنقیم انگار یکم جواب داده تا اونجا که یاد گرفته پی پی و جیشو حتی میگه 

اما کماکان اصلا دسشویی رفتنو دوست نداره

بعد قانع میشه به همون یه دونه ستاره؟من پسرمو میبردم اصلا جایزه براش معنایی نداشت فقط میخواست آب بازی ...

من اجازه ندادم اب بازی کنه یا توالت فرنگی اصلا لازم نیست بچه من عاشق اشکال هندسی و رنگ هاست بخاطر همین برچسبا براش جذابیت دارن مثلا میگم بیا ی دایره بنفش بدم بدو بدو میاد باید ببینی به چی علاقه داره ولی بخدا شانس ماست بچه های فامیل چه دختر چه پسر یک هفته ای از پوشک گرفته شدن فقط من گرفتارم 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

بعد قانع میشه به همون یه دونه ستاره؟من پسرمو میبردم اصلا جایزه براش معنایی نداشت فقط میخواست آب بازی ...

ماه پیش پوشکو کلا باز کردم هر ده دقیقه بردم دستشویی به محض پوشیدن شلوار جیش میکرد کل زندگیمونو کثیف کرد دادم قالیشویی پوشکشو پوشوندم الان هر نیم ساعت با هزار مکافات میبرم ولی هیییچ درکی از جیش گفتن نداره انگار تو هپروته

دحترمنم اولا اذیت کرد اگ میخوای جیششو بگه بایددیگ کلا پوشک نبندی ممکنه تو خونه جیش کنه باید هر سری ب ...

چقد طول کشید تا دیگه کامل خودش بگه؟شب چیکار کردی؟

اول پوشک روزش رو بگیر شبا موقع خواب پوشکش کنبعد شلوار که دمپاش کش داره واسش بگیر و پنبه که ابگیریش و ...

اخه میگن روز باز باشه شب ببندی فایده نداره چیه پس

پسرا ضنیدم چون بازیگوشن سخت تر میشه از پوشک گرفتشون من که بیخیال شدم ببینم خودش کی مایل میشهاز طرفی ...

من صبرم خیلی کمه 

موندم چه کنم از طرفی قیمت پوشک خیلی بالا رفته

من اجازه ندادم اب بازی کنه یا توالت فرنگی اصلا لازم نیست بچه من عاشق اشکال هندسی و رنگ هاست بخاطر هم ...

پسر من دیشب بازش گذاشتم تا صبح خشک بود الان بیدار شد تا ببرمش خیس کرد