2777
2789

اوفففف نگو که من شکست خوردم تو این کار بچه داری

پسرم 2 سال و 8 ماهشه هنوز موفق نشدم 

واقعا همکاری نمیکرد 

من هرکیو دیدم بچه شو از پوشک گرفته خود بچه یه نشونه هایی داده مثلا دیگه پوشک قبول نکرده 

اما پسر من هنوز ترجیح میده تو پوشک کارشو بکنه

الانم که دیگه سرده هوا نمیدونم چ کنم

ازپوشک گرفتن یک کابوسه.بعدش دم به دقیقه بردن به دستشویی ویهو باپای جیشی پریدن توهال یه کابوس.بچه داری سخت ترین کاردنیاست من که واقعا گاهی فکرمیکنم روانی ام و اصلا سالم نیستم

میخوای مثل ما باشی؟!موفق باشی😉😄

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوفففف نگو که من شکست خوردم تو این کار بچه داریپسرم 2 سال و 8 ماهشه هنوز موفق نشدم واقعا همکاری نمیک ...

وای نگو

حالا من میگم هوا سرده دیگه کمتر بیرون میریم راحتتر میشه گرفت

ازپوشک گرفتن یک کابوسه.بعدش دم به دقیقه بردن به دستشویی ویهو باپای جیشی پریدن توهال یه کابوس.بچه دار ...

بچت چند سالشه؟

بچه داری سختترین کار دنیاس

من دوساله قشنگگگگگ پدرم دراومده 

از شیر گرفتن که سخت بود فک کنم این از اونم سختتره

وای نگوحالا من میگم هوا سرده دیگه کمتر بیرون میریم راحتتر میشه گرفت

ای این لحاظ خوبه اما خب بستگی به شرایط و آب و هوا داره 

ما شهرمون سرده دسشوییمون نسبتا بیرون و سرررررد 

بچه سرما میخوره و از همه مهمتر اصلا همکاری نمیکنه 

میبردم دسشویی فقط به فکر آب بازی بود 

یا بارم از پی پی خودش ترسید دیگه بدتر شد کارم سخت تر شد

ای این لحاظ خوبه اما خب بستگی به شرایط و آب و هوا داره ما شهرمون سرده دسشوییمون نسبتا بیرون و سررررر ...

منم تو شهر سردی هستم ولی خب تو اپارتمانم دستشویی تو خونس

الان چند وقته درگیری؟

من هنوز نرسیده به پوشک گرفتن ولی فکر کنم باید از قبل کمی باهاش تمرین کنی اصلا ببینی متوجه میشه جیش داره درکی از این قضیه داره یا نه حالا یکم دیرتر هم شد عیبی نداره ولی تا هنوز نتونسته اینو درک کنه و بگه خب نمیشه

اوفففف نگو که من شکست خوردم تو این کار بچه داریپسرم 2 سال و 8 ماهشه هنوز موفق نشدم واقعا همکاری نمیک ...

دقیقا پسر منم دوسال و هشت ماهشه عاجز شدم هرکاری  میکنم اصلا همکاری نمیکنه

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

دحترمنم اولا اذیت کرد اگ میخوای جیششو بگه بایددیگ کلا پوشک نبندی ممکنه تو خونه جیش کنه باید هر سری بهش بگی جیش داشتی برو دسشویی تا ملکه ذهنش بشه حتی اگ بردیش کاری نکرد بازم ببرش بعد یه مدت میفهمه دخترمنم یه روز یهو گفت جیش  دارم انقد تشویقش کردم براش جایزه گرفتم ک دیگ عادت کرد 

منم تو شهر سردی هستم ولی خب تو اپارتمانم دستشویی تو خونسالان چند وقته درگیری؟

از تیر ماه شروع کردم یک هفته عالی پیش رفتم 

یهو از پی پیش ترسید دیگه اصصصصصلا نیومد دسشویی 

مجدد پوشک کردم یک ماه و نیم گذشت دوباره شروع کردم حدود یک هفته خوب بود اما عالی نبود اصلا اعلام نمیکرد با اینکه یادگرفته بود و مجبور شدم همزمان پوشکشم بکنم و دوباره اذیت کرد سر دسشویی خصوصا پی پی 

اصلا پی پی نمیکرد تا پوشکش میکردم پی پی میکرد منم مجدد بیخیال شدم و پوشکش کردم 

الان دیگه یاد گرفته موقع جیش میگه مامان جیش موقع پی پی میگه مامان پی پی دارم میگم بریم دسشویی میگه نه نه نه نمیخوام ... ☹️

منم گفتم ولش کن چه کنم مجبورشم کنم اذیت میشه باید خودش همکاری کنه

اول پوشک روزش رو بگیر شبا موقع خواب پوشکش کن

بعد شلوار که دمپاش کش داره واسش بگیر و پنبه که ابگیریش و جذبش بالا باشه 

هر نیم ساعت ببرش دستشویی

اول خودت بشین دستشویی بذار نگات کنه و یاد بگیره اینکارو چندبار و چند روز تکرار کن

اگه دیدی بعد ۲.۳ ساعت جیش نکرد روی اونجاش اب بریز خود به خود جیش میکنه

بعد که با دستشویی اشنا شد و یاد گرفت هر یک ساعت ببرش همینطور ساعتشو بیشتر کن 

واسه شماره دو هم قیافشون معلومه که  میخوان ......🤣

اسم دوتاشونم یادش بده وقتی میبریش بگو جیش کن پی پی کن 

بنی ادم اعضای یکدیگرند به جز قوم شوهر که ویرانگرند  

واقعا از پوشک گرفتن اصلا کار سختی نیست فقط صبوری میخواد 

ببینید اول صبح که از خواب بیدار میشه پوشکش رو باز کنید ببرید دستشویی تا ۲یا۳ ساعت هر نیم ساعتی ببرید دستشویی 

بعد از ظهر که میخواد بخوابه قبل از خواب ببرید مجدد پوشک کنید از خواب بیدار شد پوشک رو باز کنید تا شب ،شب مجدد پوشک کنید هر وقت بیرون میریزد حتما پوشک ببندید اگر خونه کسی بودید ببرید دستشویی ولی دوباره ببندید این طوری بعد از دو یا سه هفته بچه خودش دیگه اصلا دوست نداره تو پوشکش دستشویی کنه من دخترم رو همین طوری از پوشک گرفتم از یکسال و هفت ماهگی شروع کردم تا یکسال و نه ماهگی کامل از پوشک گرفتم

معلم کلاس اول هستم هر سوالی داری میتونی بپرسی 📝📝📝📝✏✏✏✏