2777
2789
عنوان

چند گرم درحال حاضر طلا بهتون وصله

| مشاهده متن کامل بحث + 29065 بازدید | 616 پست
تو رویا 😁

نه واقعا۲۵۰گرم براخیلیاچیزی نیست  خیلی اقوام رسمشونه طلازیادمیخرن اطراف خودم هرخانمی بالا۲۰۰و۳۰۰گرموداره پنهونم میکنن البته ادمای هستن ۱گرم ندارن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا بیشتر بده الهی ک ب همه بده🤲

الهی امین

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

الان یه دستبندویه گوشواره که میشن ۴۲گرم جرات ندارم طلابپوشم این دستبندم عشقی چندروزانداختم

مامان منم نمبدازه 

منم چون دانشگاهم بیرون شهره النگو درآوردم 

اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرست💖   درحال ترمیم🥀💔

مامان منم نمبدازه منم چون دانشگاهم بیرون شهره النگو درآوردم

کارخوبی کردی  من بدون گوشواره نمیتونم  وگرنه گوشواره نمینداختم

حدود نیم متر شیلنگ سرم فقط الان بهم وصل 🤕

بلا دور باشه

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

تو بگو نیم مثقال 😅 هیچی نمی اندازم. یه نیم ست دارم مهمونی جایی رفتنی میندازم. یه تک پوش هم دارم با اینکه خیلی شیکه ولی انگار خجالت می کشم دستم کنم حس میکنم الان همه فکر میکنن دارم جلب توجه میکنم. به مامانم گفتم ، گفت چرا خجالت می کشی مگه دزدیدیش؟

دشمنت را همچو میخ خیمه میخواهم مدام...تن به خاک و سر به سنگ و ریسمان بر گردنش 🇮🇷🇮🇷🇮🇷

۲یا۳ گرم فقط گوشواره

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕