2777
2789
عنوان

چند گرم درحال حاضر طلا بهتون وصله

| مشاهده متن کامل بحث + 29100 بازدید | 616 پست
بهترین راه کاری ک میتونم بهت بگم بشین تو یه موقعیت مناسب باهاش حرف بزن اگه نشد از روانشناسی زرد استف ...

اگه بخوام حرف بزنم مغزش قفل می‌کنه فک می‌کنه خداست سکوت و قهر چند ماهه می‌کنه..همش میخواد من برم سمتش..من کلا دوازده سال انگشت شمار رفتم حرف بزنم محکوم کرده...دست پیش رو اون میگیره..مشاور میگه خودشیفته اس

من خانواده متعصبی دارم و بخاطر خواهر بزرگترم تا الان ازدواج نکردمفکر نکنم دیگه بتونم ازدواج کنمسعی م ...

نميخوام فاز نصيحت بردارم

ولي راهي كه خودم رفتم

اتفاقا بهش فك كن زيادم فك كن خودت رو توي بهترين شرايط تصور كن و باور داشته باش بهش ميرسي

كنار اون  خدارو كاينات رو صدا كن موقعي كه بارون ميزنه خدا رو به اعجاز بلرونش به بزرگيش قسم بده اميدوارم درهاي رحمت و بركت به زودي به روت باز شع

خدايااا شكرت... تو هميشه صداي منو شنيدي؛ تو همون علي كل شي قدير هميشگي مني

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید ۲۰ گرم بشه 

من یه خانوم خوشبختم که یه همسر زحمتکش و خوب دارم ما دوتا گلپسر هم داریم که از ته دل دوستشون دارم و منتظر اتفاق ها و خبرهای خوب در مسیر زندگیمون هستیم❤️❤️❤️❤️ دوستتون دارم از ته قلب ❤️❤️❤️❤️

من قبلا طلا دوست داشتم ولی الان نمیدونم چرا بدم میاد 

بیشتر میترسم از طرفی هم خیلی گرون شده نمیشه بخری دیگه 

من یه خانوم خوشبختم که یه همسر زحمتکش و خوب دارم ما دوتا گلپسر هم داریم که از ته دل دوستشون دارم و منتظر اتفاق ها و خبرهای خوب در مسیر زندگیمون هستیم❤️❤️❤️❤️ دوستتون دارم از ته قلب ❤️❤️❤️❤️

وای برای اونا و اطرافیانش خداست...میخواد من همش از خودم بگذرم و ب بقیه برسم عزتم می‌زاره زیر پا...فک ...

دقیقا اینا خود شیفته هستن تو روانشناسی میگن خود شیفته

اسمش چیز بدی نیست اماهرکی ذات اینارو دیده باشه میدونه اصلا حیف اسم ادمه ک بذارن رو اینا اینا شیطان هستن و درجه بندی داره شدت خود شیفتگیشون

اینم بگم روابط اجتناعی و اعتناد به نفس بشدت کمی دارن توی محیط غریب اما تو جمع خودشون میتازونن0

اگه بخوام حرف بزنم مغزش قفل می‌کنه فک می‌کنه خداست سکوت و قهر چند ماهه می‌کنه..همش میخواد من برم سمت ...

ببین عزیزم هم دردیم منم همین مشکلو دارم دقیقا ببین چقدر از بچگی زجر کشیدم ک اخرین بار رفتم با گریه التماس کردم بگو من بچتم یا ن همیشه این فچرو داشتم ک بچش نیستم درومد با پوزخند و شادی از ته دل یدتر حرصم داد گفت توودیوانه ای مشکل دلری تو خودتو میکشی حساسی یا ام اس میگیری از بجگی همینارو بهم مسبت میداد میگفت روانی هستی یا خودتو میکشی یا ام اس میگیری همش میگقت خیلی حساسییی فک.من کارایی میکرد ک روان ادم معمولی نمیکشید بخدا هرکی جام بود خودشو میکشت یا انونو اما در مقابل منو متهم.میکرد حالا جالبه اگه کوچک ترین چیزی به خودش بگی ادمو میکنه بد ترین ادم دنیا