2777
2789
عنوان

مجردی پوچ و بی هدفه

131 بازدید | 18 پست

من پسرم ۲۶ سالمه 

واقعا زندگی مجردی خیلی پوچ و الکیه

باید یه نفر باشه آدم باهاش زندگی کنه

باهاش بره مسافرت 

باهاش فیلم ببینه

باهاش فوتبال ببینه بعد بزنن تو سر و کله همدیگه

تنهایی خیلی مزخرفه

اونی که میگه ازدواج چیه فلان و بهمان سرش جای دیگه ای گرمه

ولی خب ما شرایطش رو نداریم 

خوش به حال اونایی که باباشون پولداره

ما نداریم

❌اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تایپیک های جنسیتی نظر دادم به نی نی یار اطلاع بدین که تعلیق بشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ان شاالله زودتر شرایط ازدواجت جور میشه و با یه دختر خیلی خوب ازدواج می کنی

ممنون انشالله

ولی نمیشه

❌اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تایپیک های جنسیتی نظر دادم به نی نی یار اطلاع بدین که تعلیق بشم

بلاخره مجردیم یه بازه ای از زندگیه هر آدمیه دیگه ، بعدم این روابط عاشقانه همش گل و بلبل نیست

سعی کنیم با همدیگه حتی المقدور درست صحبت کنیم :) دنیا خیلی بی ارزش تر از این حرفاست...

بلاخره مجردیم یه بازه ای از زندگیه هر آدمیه دیگه ، بعدم این روابط عاشقانه همش گل و بلبل نیست

تا کی مجردی

ناامید نباش. لاقل نصف متاهلای اینجا تو اوج ناامیدی شرایط ازدواجشون جفت و جور شده.

ما پسریم

نه پول داریم ازدواج کنیم 

نه کسی میتونه ما رو بگیره

تا وقت مناسبش ، تا وقتی خدا بخواد ...ازدواج سن مشخصی نداره

اتفاقا سن داره

شور و شوقی که یه پسر ۲۵ ۲۶ ساله برای ازدواج داره رو یه پیر پسر ۴۲ ۴۳ ساله نداره

ما پسریمنه پول داریم ازدواج کنیم نه کسی میتونه ما رو بگیره

منم نگفتم نصف خانومای این سایت گفتم نصف متاهلا. 

نی نی سایت کاربر آقا هم کم نداره.

کار پیدا کن و دنبال دختر قانع و بساز بگرد. الان خیلی از دخترا حتی عروسیم نمیگیرن.

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم