2777
2789

من استخان هاش رو دارم فقط یه مقدار اضافه وزن دارم که شاید به خاطر اون خیلی دیده نمیشه چکار کنم؟

از طرفی ورزش هوازی نمیتونم انجام بدم به خاطر آسیب دیدگی 

ورزش صورت تو نت نگاه کن انجام بده

خوب ترین ادمهابیشتر به دست خودشان می میرند فقط برای اینکه از بقیه فرار کنند و انها که باقی می مانند هیچ وقت درست درک نمیکنند که چرا کسی باید از انها فرار کند🏃🏃 👣👣👻✌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاپیک قبلی تون بودم حذف شد،چرا اینقدر بی تکلیف بابا و مامان تون ،اگ نمیخوان همو اینجور سقف مشترک آسیب میشه کلا با هر دوشون صحبت کنین تکلیف هاشون روشن کنن

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده

تاپیک قبلی تون بودم حذف شد،چرا اینقدر بی تکلیف بابا و مامان تون ،اگ نمیخوان همو اینجور سقف مشترک آسی ...

پاکش کردم میترسم گزارش نزنن بمونه یوقت شناسایی شم 

من بابام به خاطر شغلشون نیست اکثرا 

پاکش کردم میترسم گزارش نزنن بمونه یوقت شناسایی شم من بابام به خاطر شغلشون نیست اکثرا

شناسایی!! نه خیالتون راحت ،برین شهری ک باباتون بخاطر شغلش اونجاس اینجوری نمونین 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده

شناسایی!! نه خیالتون راحت ،برین شهری ک باباتون بخاطر شغلش اونجاس اینجوری نمونین

نه اخه میان مشهد باز میرن شهر خاصی نیست جایی زندگی نمیکنن که شهر های مختلف میرن برمیگردن 

نه اخه میان مشهد باز میرن شهر خاصی نیست جایی زندگی نمیکنن که شهر های مختلف میرن برمیگردن

دیگ اینجور ماموریت کاری هم هرچندماه نهایت دو سه روز پس ماجرا میتونه چیزها دیگ باشه 

نه داداش راننده کامیون هستن

اها خب بگو ابجی راننده ،بهش بگو جریان اینجوریه تا یکم مامانت حواسش جمع کنه