2777
2789
عنوان

گند زدم به رابطه خودمو و استادم😭

1693 بازدید | 74 پست

امروز استاد دیر کرد سر کلاس من رفتن جاش نشستم فکر کردم نمیاد بچه ها داشتن راجب استاد ها حرف میزدن منم گفتم عاشق این استادم و دوستش دارم که استاد اومد داخل 

خیلی خوش خنده هست گفت داشتید راجب کدوم استاد غیبت میکردین یهو یکی از پسرا بلند گفت خانم سعادت «من»  میگفت عاشقتون هست و دوستون داره استاد هم گفت لطف داره 

حالا من ۲۱ سالمه استاد ۴۸ 

بخدا از ظهر دارم کلنجار میرم که تاپیک بزنم یا نه ترسیدم یوقت همکلاسی هام بشناسن😭حالم خوب نیست انقدر هم شاسکولم که هیچی نگفتم

اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرست💖   درحال ترمیم🥀💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🤣🤣🤣🤣

شدی‌،قلبو تنو روحم…! 💗                                                      الهی شکر 🤍.   https://abzarek.ir/service-p/msg/2317404.                                          بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم اگه خوشتون نیومد لطف کنید بگذرید چون جوابی از من دریافت نمیکنید برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🤍اگه بازم سعی میکنید نظرتون تحمیل کنید، حق با شماست 

تو دانشگاه شان و شخصیت خودت رو حفظ کن 

هر حرفی نزن جلو بچه ها

بعدا میشه مایه دست انداختن و تمسخر

الانم کاری که شده حرص خوردن نداره

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان)

یعنی جلو همکلاسی پسر هم این حرفارو می‌زنید 

اینقد راحتید

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🦋💕 #متاهل💍🦋 خراب شد تصویرش حتی اگه خدا فرستد باران اسیدی برای تطهیرش برف و پاکی برای تشبیهش محمد و عیسی برای تضمینش یا که شیطان برای تقصیرش  تمام شد،خراب شد تصویرش...