2777
2789
تا کی این آرامش هست ؟تا چه سنی؟ تا لحظه مرگ به دلیل ارامش ترجیح میدی ازدواج نکنی؟اگرچه تعریف واقعی آ ...

آره تا لحظه مرگ 34 سالمه ن حالی مونده ن علاقه ای ن ذوقی پس هر چقدر دیگه عمر داشته باشم به مجردی خواهد گذشت چون چاره ای نیست ازدواج ی انتخابه ن اجبار 

کاربر اقام 

آره تا لحظه مرگ 34 سالمه ن حالی مونده ن علاقه ای ن ذوقی پس هر چقدر دیگه عمر داشته باشم به مجردی خواه ...

خب ببخشیدا پس کو دقیقا اون آرامشی که گفتین به خاطرش مجرد میمونین این چه آرامشیه که نه حال دارید نه ذوق

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب ببخشیدا پس کو دقیقا اون آرامشی که گفتین به خاطرش مجرد میمونین این چه آرامشیه که نه حال دارید نه ذ ...

دیگه شرایطش ایجادش کرده با ازدواج کردن که بهتر نمیشه قطعا صد پله بدتر میشه برام حالا شاید واسه یکی خیلی خوب بشه بستگی به زندگی آدما داره 

کاربر اقام