2777
2789
عنوان

لباس عروس اجاره کردم

134 بازدید | 16 پست

بچه ها من معالی اباد یه لباس عروس اجاره کردم ۲۱تومن

اطرافیان میگن خیلی گرون داده 

میگن طالقانی ارزونتر میده همون لباسو

بنظرتون الان اجاره لباس چنده؟

لباس عربی وپرکار هست و تن خور اول هم خودمم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بفکر هزینه ها نباش

خوش بگذرون و از عروسیت لذت ببر

بیخیال بابا

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
من جات بودم میرفتم خیریه خسروی رایگان لباس مبکرفتم در حد توانت یه کمک به نیازمندا کیکردی لبلس میشتی ...

عزیزم دوس داشتم شب عروسیم لباسم خوب باشه

خداروشکر همسرم همیشه کمک میکنه به نیازمندا

من جات بودم میرفتم خیریه خسروی رایگان لباس مبکرفتم در حد توانت یه کمک به نیازمندا کیکردی لبلس میشتی ...

طرف یه شب عروسیشه باید بهترین لباس رو بپوشه مهمونی خونه عمش که نمیره بره لباس عروس های کهنه و هزاربار پوشیده شده رو بپوشه بره بعد هزینشو بده نیازمند وقت برا این کارا زیاده

عزیزم دوس داشتم شب عروسیم لباسم خوب باشهخداروشکر همسرم همیشه کمک میکنه به نیازمندا

نه لباساش قشنگه ببین پیجشو،بد برداشت کردی مهشید کلا رایگانه میگم ببین اگه خوست اومد در عوضش کمک کنی همین

من نی نی یار نیستم تگ نکنید منو 
طرف یه شب عروسیشه باید بهترین لباس رو بپوشه مهمونی خونه عمش که نمیره بره لباس عروس های کهنه و هزاربا ...

اول برو ببین پیجشو لباس بعد بگو کهنه خیلی به روزه لباساش،بعذم نگفتم حتما ازش بگیره 

من نی نی یار نیستم تگ نکنید منو 
اول برو ببین پیجشو لباس بعد بگو کهنه خیلی به روزه لباساش،بعذم نگفتم حتما ازش بگیره

لباسی که اجاره داده بشه اونم رایگان دیگه معلومه چیه چون رایگان هزارنفر تا حالا پوشیدن