2777
2789
عنوان

وای ابرو برام نموند

97 بازدید | 9 پست

امروز تو سرکار پریود شدم و رنگم پرید حالت تهوع داشتم و بدنم مثل بید میلرزید 

همکارم که خانم هست فهمید پریودم انقد ضایع بازی درآورد که همکارای آقا هم متوجه این موضوع شدن 

واقعا خجالت میکشم 

بنظرتون فردا چجوری برم سرکار روم نمیشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطور متوجه شدن

انقد که حالم بد بود همه متوجه شدن من یه چیزیم هست 

خانمه بهشون گفت مریض شده دلش درد می‌کنه 

اونا هم کلی برام دمنوش و دارو اوردن که بهتر شم اما واقعا خجالت کشیدم 

زنه چقدر دهن سرویس ابرو نمیزاره

من به مشاورم که مرد بود میگفتم امروز پریودم دلم درد میکنه نمیتونم درس بخونمچون دلدرد شدید و اسهال اس ...

مال تورو به نفر فهمید 

مال منو همه😐💔 واقعا روم نمیشه برم سرکار 

انقد که حالم بد بود همه متوجه شدن من یه چیزیم هست خانمه بهشون گفت مریض شده دلش درد می‌کنه اونا هم کل ...

خب بفهمن

مگه پریودی جرمه ، اتفاقا به خودت سخت نگیر الان دیگه عادیع

خب بفهمنمگه پریودی جرمه ، اتفاقا به خودت سخت نگیر الان دیگه عادیع

انقد که تو خانواده با این افکار که باید پریودی رو مخفی کرد بزرگ شدیم که خجالت میکشم کسی بفهمه 

از یه طرفم دلم نمی‌خواست همکارام تو زحمت بیوفتن برام قرص و خوراکی بخرن 

حتی نزاشتن دست به کار بزنم همه کارای منو خودشون انجام دادن گفتن تو بشین تکون نخور 

از این لحاظ که حمایتم کردن خوشحالم اما ته دلم به حس خجالت دارم 

انقد که تو خانواده با این افکار که باید پریودی رو مخفی کرد بزرگ شدیم که خجالت میکشم کسی بفهمه از یه ...

بیا به جاش تو طرز فکرت رو از خانواده ات متفاوت کن تا شاید دختری که در اینده به دنیا میاری این دغدغه رو نداشته باشه

بعدم عزیزم چقدر همکار های باشعور و خوبی داری ، خداروشکر ، رفتی سرکار خیلی با اعتماد به نفس از همه تشکر کن و بگو حالت بهتره