2777
2789
عنوان

بعد مادر شدن قدرتتون بیشتر شد تو خانو اده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 6966 بازدید | 199 پست
راست میگی واقعاممنونم ازت

همیشه روی اعتماد به نفست کار کن یه چیزی بگم تو هر نگاهی به خودت داشته باشی دیگرانم همون نگاه رو به تو دارن

همیشه بدون به ارامش و فکر خودت بیشتر از هر کسی باید اهمیت بدی

من تباهم یا تو که از پسرای مردم اویزونی عقده ایچشمای کورتو باز میکردی میفهمیدی چند بار گفتم منظور یک ...

انقدر درگیر لوس بازی سوهر مادرشوهری و ک فرصت نداری بشینی یکم علمتو ببری بالا بدونی اسکیزوفرنی چیه 🤣

الان فک کردی چون شوهر کردی خیلی گنگی من چون مجردم اویزون پسرا؟؟؟ چیز دیگ ای هم داری بهش به نازی تاسف اوره این حجم از پوچیت ک هنرت زاییدن و شوهر کردنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خط میزنی یعنی قطع رابطه میکنین؟

آره کلا همه اخلاقم ميدونند 

خانواده شوهرم ميدونند من خوبم کاری به کسی ندارم نه دخالت نه بی احترامی نه حرف بیارم و ببرم سرم کلا تو کار خودمه!!۲۰ساله تو خانوادشون همینم!!اگه کسی از حدش بگذره بهم نارو بزنه بی احترامی کنه رابطه رو قطع میکنم و تمام برای همین اونا هم حواسشون هست!!!

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏
همیشه روی اعتماد به نفست کار کن یه چیزی بگم تو هر نگاهی به خودت داشته باشی دیگرانم همون نگاه رو به ت ...

چجوری کار کنم خب

من از ۱۵ ۱۶ سالگی فهمیدم باید روش کار کنم

ولی هیچوقت نفهمیدم چجوری

کلی کتاب روانشناسی خوندم

اما موقع عمل در اون لحظه خاص انتخاب

همیشه تسلیم شدم 

خیلی مهرطلبم خیلی زیاد

انقدر درگیر لوس بازی سوهر مادرشوهری و ک فرصت نداری بشینی یکم علمتو ببری بالا بدونی اسکیزوفرنی چیه 🤣 ...

ببین شما حرف بعدیتم درسته فقط با یک خداحافظی خوشحالمون کن 

چجوری کار کنم خبمن از ۱۵ ۱۶ سالگی فهمیدم باید روش کار کنمولی هیچوقت نفهمیدم چجوریکلی کتاب روانشناسی ...

من اینجوری بودم 

خیلی روی خودم کار کردم 

البته سنم بالاتر رفت و پخته تر شدم 

الان قشنگ جوابشو نو میدم و با خاک یکسان میکنمشون اگه چرت پرت بگن

آره کلا همه اخلاقم ميدونند خانواده شوهرم ميدونند من خوبم کاری به کسی ندارم نه دخالت نه بی احترامی نه ...

افرین

منم باهاشون دعوا نکردم تا بحال

توهین و اینا هم هیچی

اونا هم خوبن ها

فقط زیادی ازم درخواست دارن

شوهرم میگه چون خودت روی باز نشون دادی فکر میکنن مشکلی نداری قدرت نه گفتنت رو ببر بالا بهشون بگو نه تا اونا بفهمن

گاهی میگه خودم میرم بهشون میگم ولی اینجورییی خیلیییی زشته قسمش میدم میگم چیزی نگی آبروم میره 

چجوری کار کنم خبمن از ۱۵ ۱۶ سالگی فهمیدم باید روش کار کنمولی هیچوقت نفهمیدم چجوریکلی کتاب روانشناسی ...

بهت میگم که اولین مشکلت اینه مدام با خودت افعال منفی رو تکرار میکنی اولین کاری که باید بکنی اینه دیگه این کارو نکنی 

مهر طلبی بخاطر چی؟در نهایت چی عایدت میشه؟

من همیشه میگم هر چیزی اندازه داره از حدش بگذره شورش در میاد حتی احترام و محبت زیادی ... اولین کاری که باید بکنی اینه مدام اینو تکرار و تمرین کن با خودت که من اعتماد به نفس دارم خودم خودم رو دوست دارم 

بهت میگم که اولین مشکلت اینه مدام با خودت افعال منفی رو تکرار میکنی اولین کاری که باید بکنی اینه دیگ ...

اوهوم راست میگی

بنظرت اینا رو بنویسم هم بهتره

البته تازگیا سعی کردم قدرت نه گفتن یاد بگیرم

مثلا همکارم بهم گفت واسم لباس بدوز اول قبول کردم بعد دیدم بخاطر مهرطلبی ام بوده بهش گفتم ببخشید من بهتون قول دادم اما وقتش رو ندارم متاسفانه

البته اون خیلی ناراحت شد باهام زیاد دیگه حرف نمیزنه ولی دقیقا همین حرف شما رو با خودم میگم که مهم نیست حالا اگر دوستم داشت چی عایدم میشد

افرینمنم باهاشون دعوا نکردم تا بحالتوهین و اینا هم هیچیاونا هم خوبن هافقط زیادی ازم درخواست دارنشوهر ...

مثلا توی موقعیت هایی که باید نه بگی نیاز نیست بی احترامی کنی میتونی در کمال احترام و حرمت بیان کنی مثلا مسافرت اصلا قبلش به کسی نگین که قصد سفر دارید همیشه جواب مثبت دادن یهو میبینی شده وظیفت

اره هیچوقت نکردم ولی درمورد جاریم یکبار دوست دارم بفهمونم که خوشم نمیاد بیاد خونم

حتی همون جاریتم نه ، فقط رابطتو کم یا حذف کن 

یک عمر قراره چشم تو چشم بشی بالاخره فامیله 

ارزش و شخصیتت میاد پایین 

فقط کافیه بلد باشی چطوری رفتار کنی که دیگران به خودشون اجازه بی احترامی بهت رو ندن 

اوهوم راست میگیبنظرت اینا رو بنویسم هم بهترهالبته تازگیا سعی کردم قدرت نه گفتن یاد بگیرممثلا همکارم ...

افرین دقیقا ... ببین من نمیگم همیشه ادم این کارو کنه بالاخره ما بین مردم زندگی میکنیم بخوای نخوای کارت به مردم خانواده گره میخوره میخوام بهت بگم قرار نیست که تو زندگی خودت ارامش خودت رو همیشه فدای دیگران کنی خودت و همسرت رو اول اولویت زندگیت قرار بده