2777
2789
عنوان

به نظرتون این سه ماه که بیکارم چی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 27 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انقدر کمبود متخصص داریم به اونا هم اجازه میدن اون موقع 😑😂💔چه تخصصی دوس داری

نه فکر نکنم اینجوری شه یکی از شرایط اصلی تعهدی اینه ک تا چندین سال نتونن بگیرن 

من عاشق روانپزشکی ام ولی مامانم میگه قلب بخون😂

خانم دکتر آینده ؛)

نه فکر نکنم اینجوری شه یکی از شرایط اصلی تعهدی اینه ک تا چندین سال نتونن بگیرن من عاشق روانپزشکی ام ...

قلب عشق منهههه😋😍

اصلا به قصد قلب موندم پشت کنکور 

ایشالا هر چی دوس داری میاری قشنگم

مطمئن باش می‌زارن تخصص بگیرن... این مملکت قانونی نداره

💄🩺

قلب عشق منهههه😋😍اصلا به قصد قلب موندم پشت کنکور ایشالا هر چی دوس داری میاری قشنگممطمئن باش می‌زارن ...

عه توام قلب میخوای؟؟ پس راه سختیو در پیش داریم😂💔 

ایشالا توام همینطور بالابالاها ببینمت🩷

خانم دکتر آینده ؛)

عه توام قلب میخوای؟؟ پس راه سختیو در پیش داریم😂💔 ایشالا توام همینطور بالابالاها ببینمت🩷

نه اتفاقا قلب جزو رشته های سخت برای قبولی نیست😂

Ent، چشم، قبلا رادیو، پوست اینا سید یک هستن

ولی 

خب اره در کل هر چیزی تو پزشکی سخته

بوس بهت😍😍

💄🩺

دوستان یجوری گند زدن به پزشکی تعهدی که حتی منی که دانشجو پزشکی تعهدی نیستم خجالت کشیدم. کسی قرار نیست جای کسیو بگیره. دانشجو تعهدی وقتی پنج سال از تعهدش گذشت می‌تونه آزمون تخصص بده. چیزی از ارزشهای دوستان تعهدی کم نمیشه.

دوستان یجوری گند زدن به پزشکی تعهدی که حتی منی که دانشجو پزشکی تعهدی نیستم خجالت کشیدم. کسی قرار نیس ...

بله درسته تعهد و خودشون قراره بگذرونن و لابد نیاز بوده بهشون 

باید تورو پیدا کنم شاید هنوزم دیر نیست💚