2777
2789
عنوان

سن بالا کنکور دارن منطقیه

217 بازدید | 29 پست

۲۵ سالمه یک ماه دیگ ۲۶ میشم کنکور انسانی میخوام بدم هی با خودم میگم ارزش داره ینی🥲🥲🥲ولی واقعا دلم دانشگاه دولتی میخاد امروز برنامه راهبردی ازمون ازمایشیو دان کردم ک طبقش بخونم ی لحظه ترسیدم‌گفتم اگ‌نشد چی؟ تازه فقط باید دانشگاه دولتی شهر خودمون قبول شم‌در این صورت میتونم برم اگ‌ استان دیگ‌قبول شم نمیتونم برم چون مامانماجتیاج ب مراقبت داره نمیتونم تنهاش بزارم چ خاکی تو سرم کنم

دشمن خونی مردای نی نی سایتیم   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان من بگم نه منطقی نیست تو بیخیال میشی؟ 

زندگیت رو سر حرف دیگران زیرو رو میکنی؟ 

باید ببینی قلبت چی میگه هرچی اون میگه هرچی اون میخواد

زبون چینی بخونید بچه ها چینی خیلی خوبه💚... چینی هم نخواستید اسپانیایی بخونید🧡... اسپانیایی هم نه دیگه فرانسه رو بخونید دیگه اون خیلی خفنه خدایی💙

۲۵ یا ۲۶ مگه سنیه ؟ من که تو کلاسمون دانشجوی ۶۰ و ۷۰ ساله داشتیم . 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

یا خدا ۷۰😐😐😐😐

اره مگه  چیه ؟خیلیم خوبه . ادم انگیزه میگرفت اونا رو میدید 

حتی کلاس زبان خانمهای ۶۰ و ۷۰ ساله میومدن .

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

اره مگه چیه ؟خیلیم خوبه . ادم انگیزه میگرفت اونا رو میدید حتی کلاس زبان خانمهای ۶۰ و ۷۰ ساله میومدن ...

من تازه با خودم میگم بیخیال شاید تا ۴ سال دیگ زنده نباشم🤣🤣😂💔

دشمن خونی مردای نی نی سایتیم