2777
2789

نه خیلی وقته دیگه نمیزنم منافذ پوستنو باز میکرد الان خیلی بهتر شده.فقط یه ب ب کرم میزنم.

من پوست شفاف و نچرال دوس دارم پنکک پوستو مات و مصنوعی میکنه خوشم نمیاد

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس از مد افتاده

چیزی نیس بگم رو مده یا ن 

بعضی ها هنوز ازش برا خشک کردن و مات کردن صورت استفاده میکنن اما حقیقتا پودر فیکس هم همون کارو انجام میده ولی واقعا خیلی سبک تره و استفادش راحت تره

پنکک خوبه. ولی به تنهایی نمیدونم

من کوشن میزنم بنظرم خیلی بهتر از کرمپودره. نهایتش روش هم یه پنکیک بزنم البته فقط وقتی مهمونی میرم 

کوشن بافتش فوق العاده نچراله بنظرم

پودرفیکس من بی رنگشومیزنم روکرم پودر

من اسپری فیکس دارم.

به نظرت پودرش بهترع؟ البته هرروز نمیزنم فقط واسه مهمونی میزنم

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

من اسپری فیکس دارم.به نظرت پودرش بهترع؟ البته هرروز نمیزنم فقط واسه مهمونی میزنم

بله،پودرش جای پنکک برات پرمیکنه اسپری فیکس یبارمال زنداداشم بوداستفاده کردم واسه من کارایی نداشت

بله،پودرش جای پنکک برات پرمیکنه اسپری فیکس یبارمال زنداداشم بوداستفاده کردم واسه من کارایی نداشت

مرسی عزیزم.چه مارکی داری شما،؟

پنکیک صبحونس پنکک لوازم ارایشه

چون اسی اونجوری نوشته بود منم اونجوری نوشتم متوجه شه

من هلما ام 😚 ۲۲ سالمه😘 ۲ ماهه ازدواج کردم💍💖 شوهرم دوست پسرم بود😊سوالی داشتید خوشحال میشم جواب بدم😉