2777
2789

پسرم چهارسالشه تا سه سالگی اصلا کلام نداشت واکنش به اسم ارتباط چشمی نداشت الان ولی همه رو داره کارو گفتار درمانی میبرمش ،هنوز شعر بلد نیست فقط تاب تاب عباسی بلده ،یک تصویر بذاری جلوش میگه هر کدوم چیکار میکنن اسم حیوونا غذاشون وحشی و اهلی بودنشون میوه ها و... اینارو یادش دادم خواسته هاش و الان میگه مثلا بیا بازی بیا بریم مهد کودک غذا بده و.... اما خب بازم مثل بچه های دیگه نیست مشخصه عقب تره و ناواضح تر حرف میزنه ،مشکلش تا مدرسه یعنی دو سال و خورده ای دیگه حل میشه؟🥺🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان مثلا ازش بپرسی چرا این کارو میکنیم اون کارو میکنیم میگه؟

ازش توضیح میخوام مثلا میپرسم من خونه نبودم چکارا کردی میگه غذا خوردم بازی کردم دوچرخه سوار شدم با بابا تلفنی حرف زدم اینا رو منظورش میرسونه

نه سوالات انتزاعی رو نمیپرسم اون چیزیو که میبینه و انجام داده ازش میپرسم .علت و دلیل و چرایی کارها ر ...

پسر منم میره مهد میگم چی شد میگه بازی کردیم خوراکی خوردیم خانوم دعوا کرد و...