آمارات درست نیست آبجی عزیزم
حکومت ایران ۹۰ درصد معترض نداره این آمار بی بی سی و اینترنشناله که سال گذشته ۷۰ درصد اخبار اینترنشنال دروغ بود.
۷ میلیون معترض تو خیابون میدونی یعنی چی؟
تو ایران تو اوج اعتراضات به ۵۰۰ هزار هم ن
رسید.
الان من معترض ماشه و گرونی و مشکلاتم اما معترض حکومت نیستم پس معترض بودن به مشکلات فرق میکنه با معترض بودن به حکومت. به خصوص بعد از جنگی که گذروندیم نظر خیلی از مردم نسبت به حکومت برگشت همونطور که نظر خیلی از مردم دنیا نسبت به تروریسم تغییر کرد و اعتراضات علیه امریکا و چند کشور اروپایی حامی صهیونیسم بالا گرفت.
اتفاقا تو امریکا فقط اسم دموکراسی هست نمیدونم کسی از دور و بریاتون هست اونجا شهروندی داشته باشه یا نه ، اما قوانین شدید و خفقان کننده دارن.تو دانشگاه ما سال ۱۴۰۱ یک عده دانشجو شعارهایی دادن که هرجای دنیا بود حبس ابد داشت اما اینجا نه.
اما سال ۲۰۲۴ تو چند تا از دانشگاه های ایالات متحده بدون خسارت به در و دیوار دانشگاه و جنجال و صرفا با شعار دادن ساده از فلسطین حمایت کردن و اساتید و دانشجویان دستگیر شدن و توسط پلیس برخورد سخت و جدی شد.این حالا یک موردش بود.قوانین سفت و سختی دارن.همین ماه اخیر ترامپ اعلام کرد هرکسی نقدی علیهش داشته باشه مجرم شناخته میشه و قانون باعاش برخورد میکنه.
روسای جمهور امریکا با اینکه یکی از یکی حرامزاده تر بودند و تو دنیا هر استعمار و جنگی باشه یک سرش میرسه به امریکا ، اما ترامپ خوی وحشی گری شدید تر تسبت به قبلی ها داره که کارشناسان میگن با همبن خوی وحشی گریش باعث تجزیه امریکا میشه.و تجزیه امریکا یعنی مرگ امریکا.ترامپ کاری کرد که رییس جمهور کانادا بهش بگه گاو چران.
ترامپ فقط با ایران مشکل نداره.چین رو تهدید کرده،روسیه رو تهدید کرده،ونزوئلا رو تهدید کرده،برای بالا نگه داشتن ارزش دلار ملتها رو تهدید به جنگ میکنه و این زورگویی رو کسی نمیپذیره.الان چین قدرتی شده برای خودش و دیگه دوران سروری امریکا تموم شده.آتشی که تلاش میکرد تو کشور های آسیایی بندازه داره تو کشور خودش شعله ور میشه.من احساس میکنم شما اهل گفتگویی. یه درخواست ازتون دارم قبل جواب دادن. یه مستندی هست حدود ۴۲ دقیقه زمانشه. لطفا اونو ببینین بعد نظرتونو بگین و جواب بدین. مستند ایرانی هم نیست و بریتیشه زبانش و ترجمه شده. تو آپارات بزنید مستند چرا سوریه.اصلا درباره مذهب اینا نیست درباره امریکاست اتفاقا.ازتون میخوام لطف کنین زمان بذارین ببینین و نظرتونو بگین.