2777
2789
کانادا واقعا جالب نیست فقط امریکا

امریکا شهروندانش خیلی اعتراض دارن .بدهیش خیلی زیاد شده و ایالاتش در معرض تجزیه هستن

ترامپ برای جبران بدهیا تعرفه هارو بالا کشیده و روابطش با کشورهای زیادی کدر شده

اعتراضات گسترده دیروز امریکایی ها هم که عجیب بود واقعا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امریکا شهروندانش خیلی اعتراض دارن .بدهیش خیلی زیاد شده و ایالاتش در معرض تجزیه هستنترامپ برای جبران ...

امریکا حرف اول و میزنه تو جهان و بلاخره چاره میکنه مشکلات شو 

و اصلا قابل مقایسه با سایر کشورها نیست برای مهاجرت 

همه جوره پایه شم من 

امریکا حرف اول و میزنه تو جهان و بلاخره چاره میکنه مشکلات شو و اصلا قابل مقایسه با سایر کشورها نیست ...

احتمالا از مشکلاتش خبر ندارین که میگین بالاخره حلش میکنه

چون مثل سالهای قبل نیست اعتراضات سراسری دیروز مردمش هم نشون داد ماجرا جدیه . ایالاتش جدا در معرض فروپاشیه و این بعنی تجزیه امریکا که کارشناسا میگن امریکا داره رو به نابودی میره

ترامپ هم با وحشی گری تو‌ شیوه مدیریتش باعث اختلافات زیادی بین امریکا و کشورهای دیگه شد . مثلا کاندا و امریکا روابط خوبی داشتن اما ترامپ خرابش کرد

اتفاقا من تصورم اینه افول امریکا خیلی نزدیکه . و هر روز محتمل تر میشه

طبیعی هم هست کشوری که بخواد با بمب ریختن سر این مملکت و اون مملکت سرپابمونه قطعا نمیتونه 

احتمالا از مشکلاتش خبر ندارین که میگین بالاخره حلش میکنهچون مثل سالهای قبل نیست اعتراضات سراسری دیرو ...

گلدختر از شما بعیده ! کل جمعیت مخالف تو اعتراضات ۷ میلیونم نبودن و در مقابل ۵۰۰ میلیون جمعیت کشورش رقمی نیستن  اونجا چون دموکراسی و آزادی یه اعتراضات خیلی عادی برگزار میشه 

اگه اینجور باشه که حکومت ایران تا عیدم نمیکشه ۹۰ درصد مخالف داره و اعتراضم نمیتونن کنن و پر از خشم و انزجارن  

تحریم و ماشه و اسراییل و آمریکا هم که بوده و هست 

گلدختر از شما بعیده ! کل جمعیت مخالف تو اعتراضات ۷ میلیونم نبودن و در مقابل ۵۰۰ میلیون جمعیت کشورش ر ...

آمارات درست نیست آبجی عزیزم

حکومت ایران ۹۰ درصد معترض نداره این آمار بی بی سی و اینترنشناله که سال گذشته ۷۰ درصد اخبار اینترنشنال دروغ بود.

۷ میلیون معترض تو خیابون میدونی یعنی چی؟

تو ایران تو اوج اعتراضات به ۵۰۰ هزار هم ن

رسید.

الان من معترض ماشه و گرونی و مشکلاتم اما معترض حکومت نیستم پس معترض بودن به مشکلات فرق میکنه با معترض بودن به حکومت. به خصوص بعد از جنگی که گذروندیم نظر خیلی از مردم نسبت به حکومت برگشت همونطور که نظر خیلی از مردم دنیا نسبت به تروریسم تغییر کرد و اعتراضات علیه امریکا و چند کشور اروپایی حامی صهیونیسم بالا گرفت.

اتفاقا تو امریکا فقط اسم دموکراسی هست نمیدونم کسی از دور و بریاتون هست اونجا شهروندی داشته باشه یا نه ، اما قوانین شدید و خفقان کننده دارن.تو دانشگاه ما سال ۱۴۰۱ یک عده دانشجو شعارهایی دادن که هرجای دنیا بود حبس ابد داشت اما اینجا نه.

اما سال ۲۰۲۴ تو چند تا از دانشگاه های ایالات متحده بدون خسارت به در و دیوار دانشگاه و جنجال و صرفا با شعار دادن ساده از فلسطین حمایت کردن و اساتید و دانشجویان دستگیر شدن و توسط پلیس برخورد سخت و جدی شد.این حالا یک موردش بود.قوانین سفت و سختی دارن.همین ماه اخیر ترامپ اعلام کرد هرکسی نقدی علیهش داشته باشه مجرم شناخته میشه و قانون باعاش برخورد میکنه.

روسای جمهور امریکا با اینکه یکی از یکی حرامزاده تر بودند و تو دنیا هر استعمار و جنگی باشه یک سرش میرسه به امریکا ، اما ترامپ خوی وحشی گری شدید تر تسبت به قبلی ها داره که کارشناسان میگن با همبن خوی وحشی گریش باعث تجزیه امریکا میشه.و تجزیه امریکا یعنی مرگ امریکا.ترامپ کاری کرد که رییس جمهور کانادا بهش بگه گاو چران.

ترامپ فقط با ایران مشکل نداره.چین رو تهدید کرده،روسیه رو تهدید کرده،ونزوئلا رو تهدید کرده،برای بالا نگه داشتن ارزش دلار ملتها رو تهدید به جنگ میکنه و این زورگویی رو کسی نمیپذیره.الان چین قدرتی شده برای خودش و دیگه دوران سروری امریکا تموم شده.آتشی که تلاش میکرد تو کشور های آسیایی بندازه داره تو کشور خودش شعله ور میشه.من احساس میکنم شما اهل گفتگویی. یه درخواست ازتون دارم قبل جواب دادن. یه مستندی هست حدود ۴۲ دقیقه زمانشه. لطفا اونو ببینین بعد نظرتونو بگین و جواب بدین. مستند ایرانی هم نیست و بریتیشه زبانش و ترجمه شده. تو آپارات بزنید مستند چرا سوریه.اصلا درباره مذهب اینا نیست درباره امریکاست اتفاقا.ازتون میخوام لطف کنین زمان بذارین ببینین و نظرتونو بگین.

آمارات درست نیست آبجی عزیزمحکومت ایران ۹۰ درصد معترض نداره این آمار بی بی سی و اینترنشناله که سال گذ ...

نه فداتشم اصلا دوست ندارم ببینم حالم از بشار اسد بهم میخوره و کشورش به غیر از آرامگاه خانم زینب و رقیه 

روزتون عالی ترجیح میدم گفتگویی نداشته باشم تاریخ راهشو بلده و بعدها قضاوت میکنه کی چیکار کرد وجنایتکاران و معرفی میکنه 

آمارات درست نیست آبجی عزیزمحکومت ایران ۹۰ درصد معترض نداره این آمار بی بی سی و اینترنشناله که سال گذ ...

راستی گلدختر یه کم عقلم خوب چیزیه یوقتهایی کار بندازی و تفکر کنی چیزی ازش کم نمیشه ها 

مولا علی فرمودن یک ساعت تفکر بهتر از ۷۰ ساعت عبادته 

اربابهاتون یکی یکی گندشون میزنه بالا و ریاشون رو میشه " لباس عروس دختر شمعخانی رو دیدی سینه هاش بیرونه و تا رو خشتکش چاک داره ؟ گردنبند الماس چند قیراطی چند میلیاردی گردنش و چی ؟ از کجا اومده این پولا ؟

اونوقت به دخترای مردم میگن آزادی میخواین که لخت شین ؟ ! من هنوز عروس این تیپی ندیده بودم تو عروسیها تا این یکی 

راستی گلدختر یه کم عقلم خوب چیزیه یوقتهایی کار بندازی و تفکر کنی چیزی ازش کم نمیشه ها مولا علی فرمود ...

عزیزم من فکر کردم اهل گفتگویی که یکدفعه عصبی شدی!

کی گفته شمخانی ارباب منه؟ یادم نمیاد به عمرم همچین چیزی گفته باشم

شمخانی صرفا یه مسئوله. مگه همه مسئولا خوبن؟ مگه معصومن؟

از حرفام همچین چیزی برداشت کردی

اصلا من معتقدم اگه همه مسئولا خوب بودن که الان مشکل نداشتیم.مشکلاتمونو از بیرون نمیبینم درسته تحریم و فشارم اثرگذاره ولی مملکت درست کار کنه اثر اونام کم میشه.من عاشق کشورمم،عاشق خاکشم،عاشق شهداییم که تو عصر خودم مرد تر از اونا ندیدم،عاشق وصیت شهدام یعنی امام و رهبرم. همین

درباره شمخانی،خوب من انتظار نداشتم عروسی دختر یه مسئول لاکچری باشه.یعنی نباید باشه.خونه زندگی عروسی من خیلی ساده ار از اون حرفاست.اما به حجابش نمیتونم چیزی بگم. چون مختلط نبود و زنونه بود

اون مستندم اصلا درباره بشار اسد نبود درباره امریکا بود

همون اهل تفکر بودنی که گفتی، عالیه چون خیلی اهل کتاب خوندن و مستند دیدنم بهت پیشنهاد دادم وگرنه فرقی برام نداره.