2777
2789
عنوان

حال دلم خوب نیست

337 بازدید | 16 پست

چند روز دیگ عروسی دختر خاله ام که خیلی بهم نزدیکیم هست اما از دیشب که رفتم خونشون حالم گرفته.فقط دارم گریه میکنم.دلتنگ داداشم شدم تو این روزها

دلتنگ کسی هستم که نمیدونم خاک با اون چیکار کرده                                           

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داداشت شوهر دختر خالته ايا

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 

داداشم دو سال پیش یعنی یاماها بعد عقدم تو اولین دعوتی من تصادف کرده و فوت کرد.بیست و دو ساله بود.همه کسم بود داداشم

داداشم دو سال پیش یعنی یاماها بعد عقدم تو اولین دعوتی من تصادف کرده و فوت کرد.بیست و دو ساله بود.همه ...

الهی  

بس کن رباب سر به سر غم گذاشتی                            اصلا خیال کن که تو اصغر نداشتی  

وقتی میرم عروسی وقتی صدای آهنگ میاد وقتی پسردایی ام میبینم یاد محمدم میوفتم و گریه ام میاد

خدا واسه هیچ خواهری نباره. دلم خیلی گرفته.مامانم که انقد داغونداغون اصلا نمیاد عروسی.یه داداش دآرم فقط که اونمی تهران زندگی میکنه و اجازه مرخصی نمیدن بهش.بخاطر این تنهایی دلم گرفته.دوست داشتم مثل بقیه شاد بودم و میرقصیدم.واسه عروسی دخترخاله ام خیلی آرزوها داشتم اما با رفتن داداشم دلم به هیچ خوشی راضی نمیشه

درکت میکنم عزیزم پارسال پسرخاله ی عزیزم که ۲۵سالش بودتازه نامزدکرده بودتصادف کردومردهنوزم باورم نمیشه ب همین سادگی خاله ی بیچاره ام بدبخت شد،😖😖😖خدابراهیچکی نخوادب شماصبربده فقط پیش مادرت ناراحتی نکن وبهش دلداری بده

👩👶💓💓💓