2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودم لقمه و میوه میذارم ماهانه هم یه تومن میدم مدیریت میکنه تا اخر ماه

در این دنیا برای کفری کردن آدم های رذلی که می خواهند همه چیز را از آنچه هست برایت سخت تر کنند، راهی بهتر از این نیست که وانمود کنی از هیچ چیز دلخور نیستی‼️

من سعی میکنم خیلی کم خوراکی بیرون بذارم براش 

همش مواد نگهدارنده و شکر هیچ سودی نداره هیچ ضرر هم داره

خرما گردو  موز انواع لقمه ها و کیک های خونگی میذارم

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

سه روز در هفته می‌ره پیش دبستانی یه روز لقمه یه روز میوه یه روز کیک 

کاش مدرسه هم این مدلی بود قانون داشت خوشم نمیاد هله هوله بچه ها بخورن قند خونشون می‌ره بالا و مجدد به سرعت میاد پایین توی کلاس بازدهی شون میاد پایین 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

از خونه سیب و لقمه میزارم ولی یک کیک هم برای هر کدومشون از بیرون میخرم. میشه ۵۰-۶۰ تومن

کیک رو خودت درست کن.مواد نگهدارنده داره حوراکی های شرکتی

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

نمیدونم . 

میره از مغازه خرید میکنه سر ماه شوهرم تسویه میکنه.

بچه م شیر و ابمیوه اینا نمیخره میگه صبح ک میخورم دل درد میشم .

کیک و بیسکوییت اینا میگیره .چون مدرسه شون رو خوراکی خیلی نظارت میکنن هرچیزی نمیخره .در کنارش من براش ساندویچ هم درست میکنم . ساندویچ .شامی .کوکو سیب زمینی . فلافل خونگی. سمبوسه . سیب زمینی داخل هواپز میذارم براش و...

منی که تا دیروز صبحانه 

میوه اسلایس شده 

انواع مغزیحات 

برا بچم نیزاشتم و فهمیدم که یه دونشم خودش نمیخوره همشو میده به همکلاسیاش 

فردا قراره فقط نون پنیر بهش بدم که هم قدر بدونه هم من نوکر دوستاش نیستم

السلام علی الحسین و  علی علی بن الحسین  و  علی اولاد الحسین  و  علی اصحاب الحسین (علیه السلام)

این عن بازیا اینستایی رو بریزید دور بچه میره یه چیز یاد بگیره چ ا انقدر چیزا عجیب غریب و گرون میذارن برا بچهاشون بابا گرونیه مردم نمیتونند از پس مخارج اولیه بر بیان اگه چشم و دل خودتون و بچتون سیره که تو خونه بخورید اگه گدا گشنه تازه به دوران رسیده هستین فخر بفروشین و چیزای گرون براش بذارید .اه بچهای دیگه براتون مهم نیس؟

من نون پنیر گردو میزارم

با یه میوه

بعضی روزا پول بهش میدم از مغازه یه کیک مبخره میبره

شیفتای ظهر اگه کوکو کتلت اینا باشه لقمه میگیرم

نمیدونم چقدر میشه ولی هزینه‌نمیکنم از خریدای قبلی خونه استفاده میکنم فقط هزینه کیک بستگی داره چی بگیره ۱۰ یا ۲۰ یا ۳۰تومن