الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من یه ژل خریدم برای اینجور مواقع اگر خواستی اسمش رو می فرستم
ولی راهکار خونگی بخوای، از خمیر دندون جواب گرفتم. البته ژله ای نباشه
تنها راهِ یافتنِ راهی به سوی شادمانی و نیکبختی این است که با خودمان در مورد مواردی که از اصول اخلاقیمان سرپیچی کردهایم، صادق و روراست باشیم. چه چیزی باعث میشود که خیانت کنیم؟ یا در نوشیدن افراط کنیم؟ یا دست روی کسی بلند کنیم؟ اگر دلیل این کارها را دریابیم، میتوانیم رفتارمان را عوض کنیم. اگر به فلسفه رواقی باور داشته باشیم، اصل این است که بدون درستکاری و وارستگی، شادمانی و خوشبختی ممکن نیست.
پوست صاف مثل اینه داشتم یکساله درگیر جوش اطراف دهان شدم پوستم به گندکشیده شده پیش متخصص رفتم کپسول تترالیسال بهم داده و ژل دیفرین بعد استفاده از ژل پوستم پرررر پوست شده قرمز احساس سوزش😩😩😩😩😩😩😩
ژله دیفرین و توگوگل سرچ کردم ژله خوبیه برای جوش و جای جوش و سفید شدن و یکدست شدن رنگه پوسته اما امیدوارم جواب بده من دو هفته اس دارم ژلو استفاده میکنم میگن بعد ۱۲ هفته جواب میده کپسولو یک ماهو نیمه دارم میخورم تغییر نکرده جوشام هنوز فعالن هی میرن و میان سه ماه باید کپسول بخوروم دوماه ژل استفاده کنم