2777
2789
گل سرخ نمیدونم امتحان نکردم من اعتقادم اینه یک انسان شهوت باید داشته باشه با دارو ارزش نداره مقطعیه

دارونیس گیاهی امتحان کن 

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰

واقعیت اینقدر غیر واقعیه که اگه بگیم میگن دروغ میگی چون اینقدر پیشرفت مالی روحی عاطفی داشتم که همه ر ...

نه عزیزم باورمیکنیم خیلی هم عالی 😍😍

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۰ سال هست متاهلمسرمایه ام ۳تا فرزندام هستن.خدا حفظشون کنه و عاقبت بخیر بشن انشالله.تازگی در تلاشیم ...

ای جانم زنده باشن😍انشاا..به برکت وجودبچه ها😍

دارونیس گیاهی امتحان کن

می‌گیرمش ممنون بابت راهنماییت هیچ وقت فکرشو نمی‌کردم تو زندگی متاهلی رابطه جنسی بشه دغدغه برام به خدا تعریف الکی نمیکنم تو فامیل از زیبایی زبان زد همشونم حالا اقبال مارو نکاه

می‌گیرمش ممنون بابت راهنماییت هیچ وقت فکرشو نمی‌کردم تو زندگی متاهلی رابطه جنسی بشه دغدغه برام به خد ...

امشب بش گفتم که اگه شرایط اقتصادی خونوادم خوب می‌بود هر گز پیشت نمیموندم به خاطر اینکه بچه شیر خوار دارم نمیتونم تنها خرجشو قدم 

می‌گیرمش ممنون بابت راهنماییت هیچ وقت فکرشو نمی‌کردم تو زندگی متاهلی رابطه جنسی بشه دغدغه برام به خد ...

ببین الان اکثرمردم دیگه دل ودماغ ندارن فقط روشوهرتوتنهااثرنزاشته یه بخشیش هم برمیگرده به کیفیت رابطه تون بایدخودت اونوتومشتت بگیری زنابخوان همه کاربلدن 

۹ساله از ازدواجم میگذرع مالی فعلا دوتا ماشینو خونه داریم و ی زمین باید تا چن ساله اینده خونمونو بزرگتر کنیم با سه تا بچه جا نمیشیم توش از نظر عاطفی هم ک از روز اول جنگ داشتیم هنوزم ادامه دارع زیاد تغییری نکرده وضعیتم از نظر عاطفی بهتر نشدیم باهم 

بعدا فقط دلتنگ خودت میشی،همونی ک دیگه یادت نمیاد كی و کجا جا گذاشتیش💙🖤

ببین الان اکثرمردم دیگه دل ودماغ ندارن فقط روشوهرتوتنهااثرنزاشته یه بخشیش هم برمیگرده به کیفیت رابطه ...

من غرورم اجاره نمیده همش برم سمتش دوست دارم اون همیشه پیشقدم باشه

دوسش دارم ولی خب اذیتم میکنه خیلی ماجرا داره خیانت هم دیدم ازش

الهی عزیزم حق داری دردت خیلی بزرگ

۹ساله از ازدواجم میگذرع مالی فعلا دوتا ماشینو خونه داریم و ی زمین باید تا چن ساله اینده خونمونو بزرگ ...

مالی خداروشکربرااون قسمت دوم هم تلاش کن حیف زندگی که اینهمه سال بابتش زحمت کشیدی

من غرورم اجاره نمیده همش برم سمتش دوست دارم اون همیشه پیشقدم باشه

غروربین زن ومردیه چیزالکی حیف به خاطربچه ات تلاش کن