الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
میگیرمش ممنون بابت راهنماییت هیچ وقت فکرشو نمیکردم تو زندگی متاهلی رابطه جنسی بشه دغدغه برام به خدا تعریف الکی نمیکنم تو فامیل از زیبایی زبان زد همشونم حالا اقبال مارو نکاه
میگیرمش ممنون بابت راهنماییت هیچ وقت فکرشو نمیکردم تو زندگی متاهلی رابطه جنسی بشه دغدغه برام به خد ...
ببین الان اکثرمردم دیگه دل ودماغ ندارن فقط روشوهرتوتنهااثرنزاشته یه بخشیش هم برمیگرده به کیفیت رابطه تون بایدخودت اونوتومشتت بگیری زنابخوان همه کاربلدن
دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰
۹ساله از ازدواجم میگذرع مالی فعلا دوتا ماشینو خونه داریم و ی زمین باید تا چن ساله اینده خونمونو بزرگتر کنیم با سه تا بچه جا نمیشیم توش از نظر عاطفی هم ک از روز اول جنگ داشتیم هنوزم ادامه دارع زیاد تغییری نکرده وضعیتم از نظر عاطفی بهتر نشدیم باهم
بعدا فقط دلتنگ خودت میشی،همونی ک دیگه یادت نمیاد كی و کجا جا گذاشتیش💙🖤