2777
2789
مالی خداروشکربرااون قسمت دوم هم تلاش کن حیف زندگی که اینهمه سال بابتش زحمت کشیدی

تلاش ی طرفه سرانجامی ندارع شوهرم نصبت به سنش رفتار نمیکنه به اون پختگی و اگاهی از زندگی زناشویی نرسید متاسفانه در خانواده مرد سالار بزرگ شده و نقطه مقابلش من در خانواده ای ک از موقعی ک چش باز کردم مدیریت منزل چ خارج از منزل بیشتر با مادرم بوده تا پدرم و نقش پدر و مرد تو زندگیم کمرنگ تر بوده مادرم یاد داده بهم تصمیماتم باید خودم بگیرم اما شوهرم همش میخواد با سلطه گری کارشو پیش ببره این رو من جواب نمیده و به مشکل میخوریم 

بعدا فقط دلتنگ خودت میشی،همونی ک دیگه یادت نمیاد كی و کجا جا گذاشتیش💙🖤

غروربین زن ومردیه چیزالکی حیف به خاطربچه ات تلاش کن

تا من بچه هامو میخایونم آقا خوابیده دیگه خودمم منصرف میشم حالا اینا به کنار همه چیز فقط رابطه نیست مثلاً من کنارشم اون لحظه بچه هام پشیمون نیستن حتی الکی هم دستمو نمیگیره نه بغلی نه بوسی نه هیچی هیچی اصلا...لایه خانمی صحبت کردم می‌گفت براتون دعا گرفتن بینتون سردیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا من بچه هامو میخایونم آقا خوابیده دیگه خودمم منصرف میشم حالا اینا به کنار همه چیز فقط رابطه نیست م ...

اره احتمالش هس هستن ادمایی که دنبال اینکاران 

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰

تا من بچه هامو میخایونم آقا خوابیده دیگه خودمم منصرف میشم حالا اینا به کنار همه چیز فقط رابطه نیست م ...

چرا باید تو مراسم تقریبا ۱ماه پیش منو شوهرم دست همو فقط گرفته باشیم.  این چیزا باعث شده ازش دلزده بشم

چرا باید تو مراسم تقریبا ۱ماه پیش منو شوهرم دست همو فقط گرفته باشیم. این چیزا باعث شده ازش دلزده بش ...

به خودشم گفتی ایناروگاهی که باهم اوکی هستیدتولابه لای حرفات خواسته هاتوبگو

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰

بعد چطور تو شرایط سختشون از خدا کمک میخان با چه رویی

این ادماکه خدانمیشناسن 

بش میگم جدیدا چند باره میگه باشه به خدا همه چیزو درست میکنم من شرمندم ولی هیچ تغییر نمیکنه

پس خودشم قبول داره همینکه انکارنمیکنه وواقعیت روقبول داره خودش خیلی کهن مثبت بهش زمان بده

من هرگز نمیبخشم هر کسی هست بیشترین احتمالم روی خواهرشه از من متنفره...

اگه دعانویس خوب سراغ داری برو دورخونه ات هم چهارگوشه سرکه بریززیرفرش 

غروربین زن ومردیه چیزالکی حیف به خاطربچه ات تلاش کن

هفده ساله تقریبا، خداروشکر

والا هنوزم داریم رو رابطمون کار میکنیم و تلاش میکنیم.

مالی هم هنوز در تلاشیم 

به لحاظ عاطفی هم تفاوتهامونو ، دغدغه هامونو، اخلاق و شخصیت همدیگه رو پذیرفتیم و مثل دوتا دوست خیلی نزدیکیم. اولویت زندگی همیم.

پس خودشم قبول داره همینکه انکارنمیکنه وواقعیت روقبول داره خودش خیلی کهن مثبت بهش زمان بده

من جدیدا خیلی باهاش عوض شدم به خودم میرسم باش حرف میزنم ولی اصلا خنده منو نمی‌بینه به روش حتی به لبخند هم نمیزنم

آخه اینا دخالت نمیکنن فقط با حرفاشون منو میسوزونن با فرق گذاشتن بین منو جاریم اعصاب برام نداشتنبعد ش ...

اره خب عزیزم منم جای تو بودم ناراحت میشدم

واقعا قشنگ نیست فرق گذاشتن ...

کلش شوهرت باهاشوت صحبت کنه اگر سختش نیست 

هفده ساله تقریبا، خداروشکروالا هنوزم داریم رو رابطمون کار میکنیم و تلاش میکنیم.مالی هم هنوز در تلاشی ...

ای جان چه عالی چقدامشب حس خوب گرفتم ازتاپیک همه راضی بودن🥰😍خداروشکر🤲