کبراخواهرصغرا مدیر عضویت: 1404/05/16 تعداد پست: 3322 عنوان اوناییکه ده سال به بالاازدواج کردیدراضی هستیدبنظرتون پیشرفتی کردید🤗🤗🤔🤔🥰🥰 | مشاهده متن کامل بحث + 4155 بازدید | 169 پست اوضاع مالی عاطفی روحی تون درچه حال ؟🤗🤗🤗 دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰 1404/07/28 | 23:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کبراخواهرصغرا مدیر استارتر عضویت: 1404/05/16 تعداد پست: 3322 ما غربیم عزیزم دعانویس توهمه جاهستن بگی انجام میدن دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰
قسمت؛ عضویت: 1399/11/07 تعداد پست: 559 عزیزم دعانویس توهمه جاهستن بگی انجام میدن والا کارشون جالب نیس برای ترس بچم انجام داد یکی تاثیر نداشت
کبراخواهرصغرا مدیر استارتر عضویت: 1404/05/16 تعداد پست: 3322 والا کارشون جالب نیس برای ترس بچم انجام داد یکی تاثیر نداشت بلاخره هستن بایدبگردی ازقدیمیابپرس دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰
جینا63 عضویت: 1401/07/24 تعداد پست: 13201 ای جان چه عالی چقدامشب حس خوب گرفتم ازتاپیک همه راضی بودن🥰😍خداروشکر🤲 ما هنوز در تلاشیم برای بهتر شدن. قطعا این وسطا مشکلاتیم داریم اما داری تلاش میکنیم همدیگه رو همونطوری که هستیم بپذیریم.
قسمت؛ عضویت: 1399/11/07 تعداد پست: 559 بلاخره هستن بایدبگردی ازقدیمیابپرس عاره باید پیگیر بشم.یه سوال بنظرتون با نذر چله رفع نمیشه
شبخوان عضویت: 1401/07/30 تعداد پست: 939 اعتقاد به دعا ندارم خونمم طبقه بالای پدر شوهرمم فقط از خدا خواستم کمک کنه منم یجا میشینم عزیزمباور کن از وقتی رفتیم مشاوره زیر و رو شده ...
کبراخواهرصغرا مدیر استارتر عضویت: 1404/05/16 تعداد پست: 3322 عاره باید پیگیر بشم.یه سوال بنظرتون با نذر چله رفع نمیشه دعانه بایدفقط باطل بشه دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰
کبراخواهرصغرا مدیر استارتر عضویت: 1404/05/16 تعداد پست: 3322 ما هنوز در تلاشیم برای بهتر شدن. قطعا این وسطا مشکلاتیم داریم اما داری تلاش میکنیم همدیگه رو همونطور ... این خودش کلی زمان میبره که زن وشوهربه این درک برسن خیلی عالیه😍 دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰
کبراخواهرصغرا مدیر استارتر عضویت: 1404/05/16 تعداد پست: 3322 آهان مرسی فدات💐 دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰
قسمت؛ عضویت: 1399/11/07 تعداد پست: 559 ممنونم به خاطر راهنمایی هاتون و به خاطر وقتی که گذاشتین بعداً خبرشو میدم که اوضاعمون چطوره
کبراخواهرصغرا مدیر استارتر عضویت: 1404/05/16 تعداد پست: 3322 ممنونم به خاطر راهنمایی هاتون و به خاطر وقتی که گذاشتین بعداً خبرشو میدم که اوضاعمون چطوره انشاا..که خونه دلت گرم گرم بشه توکل بخدا🤲💐 دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰