2777
2789

کلی مشکلات دارم مخصوصا مالی 

شنیدم این نماز بسیار مجربه ولی تز تنبلیه یا نداشتن توفیق نمیتونم بیدار شم و همچنین نماز صبحم 

نمازم هر روز میخونم 

اگه میخونید لطفا برای منم دعا کنید 🥺💚

برات حمد خوندم 

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهت راهکار بدم؟

12 شب به بعد یه دورکعت ساده  به نیت نماز شب بخون حوصله نداشتی نشسته بخون بازم حوصله نداشتی خوابیده بخون نماز شب همه جوره قبوله خدا قبول میکنه کلی هم ثواب داره  کم کم زیادش کن اصلا خود همین کار باعث خوندن نماز شب کامل میشه  برای مولامون هم دعا کن 

برای منو عزیزام هم دعا کن که خیلی محتاج دعام 

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

من مجرد بودم هرشب میخوندم که ازدواج کنم ازدواج کردم انقدر افسرده وعصبی شدم نماز واجب هم دیگه نمیخون ...

سعی کن دوباره بخونی خودتو مجبور کن تا بخونی 

من ادم عصبی هستم تا حدودی کنترل خشمم کمه 

ولی از وقتی نمازمو شروع کردم انگار ادم ارومی شدم و بهتر میتونم خودمو کنترل کنم .برام مثل یه تراپی قوی هست

بهت راهکار بدم؟12 شب به بعد یه دورکعت ساده به نیت نماز شب بخون حوصله نداشتی نشسته بخون بازم حوصله ن ...

مرسی عزیزم دعات کردم .شما هم منو دعا کن بتونم بیشتر سمت خدا برم بتونم این نماز رو بخونم 🙏

سعی کن دوباره بخونی خودتو مجبور کن تا بخونی من ادم عصبی هستم تا حدودی کنترل خشمم کمه ولی از وقتی نما ...

من دیگه هیچی ارومم نمکنه  اصلا حوصله یک رکعت هم ندارم  منی که میرفتم مسجد جماعت میخوندم  نمازشب و قران ودعا داشتم هرشب. 

منم برات خوندم + ۱۰ تا صلوات

خیر ببینی ان شالله

مرسی عزیزم دعات کردم .شما هم منو دعا کن بتونم بیشتر سمت خدا برم بتونم این نماز رو بخونم 🙏

ان شالله هر روز یه سلام   بده امام زمان کمکت میکنن اقا