2777
2789
عنوان

شوهرم از رابطمون راضی نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 3884 بازدید | 88 پست
چی بگم حالا یکم مطلب بخون و یه اداهایی یاد بگیر،راستش این شانس بزرگی تو ازدواجه که دو طرف رابطه هم ف ...

اتفاقا همین الان گفت تو از من ناراضی هستی گفتم نه گف نه تروخدا بیا ناراضیم باش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یاد ندارم تازه اومدم چیکار کنم ؟

سه نقطه هست کنار تامیک ها اونو بزن بعد میاد گزارش

هممون یکیو از دور داریم…یکی که اگه فقط کنارش بودیم، همین زندگی خاکستری می‌شد پر از رنگ.یکی که با یه نگاهش، با یه لبخندش،کل دنیا می‌تونست جاشو بده به همون لحظه.ولی خب… فاصله همیشه هست،و همین فاصله‌ست که دل تنگی رو بزرگ‌تر می‌کنه.

دقیقا دیگه دلم نمیخواد همون رابطه ام داشته باشیم با این جمله اش زده شدم

بگو چشم رابطه کامل بزارم کا فردا روزی خاستم جدا شم مثه دور از جون خر تو گل گیر کنم 

میخاسی بگی منم ازت ناراضیم هری به سلامت

خخخخمیگه ازت حس خنثی میگیرم انگار خوشت نمیاد

اون حس میکنه از سمت تو تایید نمیگیره ی جور حالت طرز شدگی مثلا تصور کن میری خونه یکی مهمونی طرف محلت نمیده چه حسی میگیری؟ اون دقیقا همین حس میگیره یکم ازش تعریف کن 

بابا نمیشه خب تا جایی ک میشه نشون میدم چون ما خونه خودمون ک نیست تنها باشیم باید رعایت کنم

آره راست میگی کاش میشد وقتایی ک تنها میشدین رابطه داشتین وای من یادم میاد میخوام زمینو گاز بزنم آخه من چند ماه عقد رو تو خونه مادرشوهرم بودم.راستی لباس متنوع بپوش

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 
دقیقا دیگه دلم نمیخواد همون رابطه ام داشته باشیم با این جمله اش زده شدم

حق داری ولی مثلا میخواسته بگه یکم بیشتر رضایتتو نشون بده نتونسته اینجوری گفته حالا از این به بعد یکم بیشتر کن آب و تابشو

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖