2777
2789
عنوان

عزیزان لطفا راهنماییم کنید

51 بازدید | 4 پست

بچه ها اگر بینهایت عاشق عشقتون باشید و همه جوره بهم بیاین اما پارتنرتون شدیدا افسرده وداغون شده باشه مطمئن باشید اون دوران عاشقتون بوده وباهیچ زن دیگ نخواهد بود فقط داعون باسه وتنهایی بخواد حتی بگه دعا کن بمیرم😭💔🖤ولی بدونی هیچ مسکلی نیست فقط ازاین زندگی یکنواخت خسته س کارودآمد دلخواهش نیست بهش میگم دلیلت چیه میگه بخدا خودمم نمیدونم ففط میدونم ازرندگی متنفرم وبیزارم شما باید چه میکنید هرچی میگم بیابریم مشاور گوش نمیده ممیگه دیگ نمیخوام زنده باشم هرکاریم کردمن برم ازدواج کنمو خوشبخت شم من نمیتونم من فقط اوونو میخوام دلتنگشم🥺🥺😔علاوه بررعشق وخاطرات عالیمون میگم نامردیه تنهاش بذارم حتی اگرخودش بخواد خودش داغونه خیلی این چندماه دوری دیرم موهاش سفید شده چطور کمکش کنم آخه شما جای من بودین چه میکردین دوستای خوبم؟

الان حالم خودم خوش نیست دعا کن بابای دوستم خوب بشه

ولی اینکه آدم عاشق بشه سخته اما من بودم ازدواج نمی کردم یه عمر زندگیه اول مشکلی روحی شو بررسی می کردم اگه درمان می شد شاید حالا ازدواج باهاشون بررسی می کردم

با عقلت تصمیم بگیر نه با دلت

الان حالم خودم خوش نیست دعا کن بابای دوستم خوب بشهولی اینکه آدم عاشق بشه سخته اما من بودم ازدواج نمی ...

خودشم نمیدونه چشه فقط اززندگی سیره انگار نه انکار ک عاشق من بود میگه من خودمم نمیخوام هیچ چی وهیچ کسونمیخوام واقعا دلم ب درد اومده من واقعا عاشقشم تاحدی که اگر قرارباشه تاابد ازدواج نکنم وباهاشم خیلی سختمه آخه نامردیه تنهاش بذارم میخوام کمکش کنم موندم چه جوری وقتی تنهایی میخواد بمیرم براش ک نیگه دعا کن دورازجونش بمیره آخه هیچی کم نداره فقط کاروررامد دلخواهشو نداره میگه کلا حالم اررندکی بهم میخوره اینجوری نبود از وضعیت جانعه ولخوربود ولی نه اینجوری چندماهه که بهم ریخته وهی میگه توردب خدا من داعونم افسرده ام توبرو ب پای من نسوز ولی من مگ میتونم ادم مگ میشه بی عشق زندگی کنه خدایا خیلی میخوامش کمکم کن خداجونم🤲🤲😭😭💔💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودشم نمیدونه چشه فقط اززندگی سیره انگار نه انکار ک عاشق من بود میگه من خودمم نمیخوام هیچ چی وهیچ کس ...

آهان پس وقتی با شما بوده حالش خوب بوده بعد حالش بد شده

خب اگه اینجوریه فکر کنم خودش که پیش مشاور نیاد

ولی شما یه ویزیت برو ببین مشاور بهت میگه چیکار کنی که حالش بهتر بشه