2777
2789
عنوان

هر چی در مورد کیت تخمک گذاری یاد گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 294252 بازدید | 357 پست
باردار نیستید؟ چون بعضی کیتها اگه بادار باشی دوتا خط پررنگ می شه

نه عزیزم باردار نبودم

پریود شدم

پسر عزیزتر از جوووونم عشقم فدات شم خوش اومدی به زندگی من و بابایی ❤️ قربون لپای قشنگت بشم دنیاااااام 🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام مامان گندم جان، همه صفحات این تاپیک رو خوندم، منم سوال دارم... 

دوره های پریودی من ب هم ریخته چند ماهیه. البته بعد از اقدام این اتفاق افتاده. این ماه از کیت تخمک گذاری استفاده کردم، روز 11 ام سیکلم مثبت شد و اقدام کردم ولی اصلا ترشح تخمک گذاری و افزایش میل جنسی و... نداشتم، ولی فرداش و تا ب امروز یه خط بود. جالبه الان ک روز 15 سیکلم هستم، ترشح سفید میبینم ک روز تخمک گذاری طبق کیت اصلا نبود. و همچنین افزایش میل جنسی! ب نظرتون امیدی هست؟ 

قرار بود این ماه عکس رنگی برم، ولی ب بدنم یک ماهم فرصت دادم. 

بهت امید دارم، چون تو خدایی 
سلام مامان گندم جان، همه صفحات این تاپیک رو خوندم، منم سوال دارم...  دوره های پریودی من ب هم ر ...

سلام عزیزم

من خونده بودم که ترشح تخمکگذاری می تونه چند روز قبل یا بعد اتفاق بیفته و بهش اعتباری نیست

ولی کاش بعد از مثبت شدن کیت تا یه هفته یک شب در میون اقدام می کردید

انشاالله که بارداری🌺

مامان گندم جون کیت من روز ۹ پریودی یه خط کمرنگ افتاد اما امروز که روز ۱۰ اصلا هیچ خطی نیوفتاد ، به نظرت هنوز مونده تا تخمک گذاری؟؟یعنی ممکنه روزای بعد تخمک گذاری داشته باشم یا همون ۹م تخمک آزاد شده؟؟

اابته من ۳۰ روزه ام نمیدونم امکان داره ۹ م تخمک آزاد بشه؟؟

یا ممکنه اصلا تخمک گذاری نداشته باشم؟؟🙏🙏

بچه ها دوباره امروز که ۱۱مم بود فقط یه هاله افتاد این یعنی چی؟؟ حتی روز ۹مم پررنگتر از روز ۱۱ بود ا ...

سلام كاش عكس بزاري خانمي

لطفاً واسه مامان شدنم دعا كنيد ، اما شك ندارم نهايتش زمان ببره ابان سال ٩٨ بايد انتظار بكشم ، تا اون موقعه باردارم ،شايد همين ماه باردار شم ،ولي ميدونم امام حسين حاجتمو ميده ، شك ندارم چون ميدونه جدمه بايد بهم نگاه كنه 😍. من منتظر جوابم امام حسين 🙏
سلام من دو تا سوال دارم وقتی کیت هر دو خطش پررنگ شد همون لحظه باید اقدام کرد؟ چقدر زمان دارم؟ من پ ...

خانمي چي شد باردار شدين؟

لطفاً واسه مامان شدنم دعا كنيد ، اما شك ندارم نهايتش زمان ببره ابان سال ٩٨ بايد انتظار بكشم ، تا اون موقعه باردارم ،شايد همين ماه باردار شم ،ولي ميدونم امام حسين حاجتمو ميده ، شك ندارم چون ميدونه جدمه بايد بهم نگاه كنه 😍. من منتظر جوابم امام حسين 🙏

دوستان ، من با شماره روی جعبه کیت تماس گرفتم ، خیلی خوب راهنمایی کردن ، گفتن گاهی خود هاله یا خط کمرنگ نشون دهنده تخمک گذاریه ، یعنی نباید حتما منتظر پررنگ شدنش موند

من کیتم روز ۱۴ و ۱۵ خط کمرنگ افتاد که ۱۶ م دوباره تبدیل به هاله شد ، ولی چون منتظر پررنگ شدن موندم روزامو از دست دادم

اگه از همون اول کیتتون هاله میوفته یا سوالی دارید حتما با خودشون تماس بگیرید شمارشون روی جعبه کیت هست