2777
2789

یوقتا ک حوصلم سر میره تاپیکای پر بازدید رو میخونم،  بعضیا نسبت که مشکلات زن و شوهرا یه پیشنهادایی میدن آدم حس میکنه روانین، یه سریا سریع نسبت ب بقیه گارد میگیرن،  یه سریا ک عن مذهب و مذهبی بودنو در میارن،  یه سریا ک تا میگی رنگ جیش شوهرم فرق کرده میگن طلاق بگیر.  واقعا چرا اینجوریه؟  من فقط حرص میخورم یا شمام همینطورین؟ 

من واسه سرگرمی میام 

زیاد جدی نمی‌گیرم اینجا رو😁

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همینطور اما یوقتا خیلی حرص میخورم

راستش من میخندم مهم نیست واسم 

اما تاپیک درباره نوزاد و بارداری باشه جدی میگیرم🤭

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

مخصوصا اون مذهبی نماهای افراطی ک امر و نهی میکنن و تحقیر🤢

آرع بخدا،  اونروز یکی تاپیک زده بود ک شوهرم فیلم سوپر میبینه،  چکار کنم.  اکثرا نوشته بودن خب تو هم باهاش ببین،  بعد یه عده اینا رو دعوا کردن که چطور غیرت شوهراتون اجازه میده شماها یه مرد لخت بجز شوهرتونو ببینید 😐😐😐

خوشبحالت، من تو ذهنم دعوای فرضی میکنم باهاشون 😂

من اون اوایل اومده بودم خیلی جدی می‌گرفتم 

با چندتا کاربر دعوا کردم🤣🤦

دیگه برام عادی شده...