دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود من بودم و او بود می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود من بودم و او بود دامان چمن پر گل و در دامن گلزار من بودم و دلدار مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود من بودم و او بود
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عروسی که با کسی کار نداره .دور از جون فضول نیست.خبر چین نیست.کسی پیشش چیزی گفت سریع نره نزاره کف دست طرف مقابل.سرش تو کار خودش باشه.حسود نباشه.انرژی مثبت داشته باشه.هر کی بهش احترام گذاشت اونم متقابلا احترام بزاره.مهمون میاد خونش روی خوش داشته باشه.
عروسی که شوهرش همیشه بهش احترام بزاره و تو جمع بالا ببرتش(اینطوری بقیه میفهمن تو چقدر برای شوهرت مهمی و میدونن اونا باید به تو احترام بزارن )
من به قربان خداچون که مرا غمگین دید بهر خوشحالی من در دلم انداخت تو را ...💜 برا خوب شدن حال مامانم یه صلوات میفرستی قشنگم😊اگه با نظرم مخالفی جواب نده خب.یکی از مهمترین ویژگی های آدمای امن اینه که دیگران نسبت به کلام وعمل او نگران نیستند.