2777
2789

عروسب که خودش فهمیده چیکار باید بکنه 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عروسی که با کسی کار نداره .دور از جون فضول نیست.خبر چین نیست.کسی پیشش چیزی گفت سریع نره نزاره کف دست طرف مقابل.سرش تو کار خودش باشه.حسود نباشه.انرژی مثبت داشته باشه.هر کی بهش احترام گذاشت اونم متقابلا احترام بزاره.مهمون میاد خونش روی خوش داشته باشه.

هیچوقت سعی نکن ، محبوب دل دیگران بشی، خودت باش و چهارچوب و فاصله ات رو حفط کن، وگرنه دچار نوسان میشی و بدتر از چشم همه میفتی

مگه خانواده شوهر سعی میکنن ، بهترین باشن

اصلا بهترین بودن هم خودت رو اذیت میکنه و هم از بین میبره

به اینا نیست

ولی پیش شوهرم خیلی احترام دارم بخاطر این کارا که گفتم

چیزی هم بشه پشتمه

خواهش میکنم بلاک و ریپورت بلاگر های دوزاری و بی هنر رو از همین الان شروع کنید تا مثل علف هرز هرروز بیشتر نشن

دوریو دوستی 

رعایت حد و مرز

نخود هر اشی نشدن 

همیشه احترام گذاشتن. 

عروسی که شوهرش همیشه بهش احترام بزاره و تو جمع بالا ببرتش(اینطوری بقیه میفهمن تو چقدر برای شوهرت مهمی و میدونن اونا باید به تو احترام بزارن )

من به قربان خداچون که مرا غمگین دید بهر خوشحالی من در دلم انداخت تو را ...💜 برا خوب شدن حال مامانم یه صلوات میفرستی قشنگم😊اگه با نظرم مخالفی جواب نده خب.یکی از مهمترین ویژگی های آدمای امن اینه که دیگران نسبت به کلام وعمل او نگران نیستند.

بستگی به پسر داره هر کدوم از پسرا رو بیشتر دوس داشته باشن زن و بچه شم بیشتر دوست دارن

این کاملا درسته 

برای داماد ها هم صدق می کنه 

دختری که عزیز باشه گلاب به روتون شوهرش سنگ توالت هم باشه دوسش دارن

من ماهی یکبار زنگش می زنم تا زنگش می زنم سریع شال و کلاه می کنه میاد شهر ما با ولم کن من حوصله خودمم ...

من هفته ای یکبار دعوتم میکنن میرم خونشون 

دیر میرم زود میام 

با احترام رفتار میکنم 

زنگ هم نمیزنم مگر مریض باشن