بعد الان نمیدونم ایا به بعضی ها درخواست دادم رد کردن یا کلا درخواست ندادم
تعداد رای : 1
نظرسنجی
یک
0
0%
یک
1
100%
یک عدد عاشق فیلم کره ای چینی و آسیای شرقی کراش هام 😍Zeng shunxi / Lee Jong Suk/. Gong Yoo / و خیلی های دیگه که اسماشون یادم نمیاد 😂😂اگر سیدراما یا کیدراما میبینی نشناخته دوست خوب منی❤️🔥😜 در تلاش برای خواندن رمان های انگلیسی 😮💨همه رو میبخشم جز اونیکه سرسفره قهر میکردم میگفت ولش کن حتما سیره 😢😂😂
روی آیکن همبرگر در گوشه سمت راست ضربه بزنید و بعد روی Settings یا تنظیمات کلیک کنید. سپس به قسمت Security & Privacy بروید. در بخش Data and History، بر روی قسمت Access Data کلیک کنید. در قسمت Connections در قسمت Current follow requests بر روی View All کلیک کنید.
برو تو پروفایلش ببین اون قسمت درخواستت نوشته درخوایت ارسال شده یا دوباره از اول ابی شده زده دنبال کردن
اگه اولی باشه یعنی هنوز ن رد کرده ن قبول
دومی هم که مشخصه یعنی رد کرده
فقط 14 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوست عزیز ؛ اینکه شما با نظر بنده مخالفی ، دلیل بر این نیست که نظر من اشتباهه لطفا ریپلی نزن باتشکر💕🌸✨️..اما نیمه شبی من خواهم رفت..از دنیایی که ماله من نیست... از این زمینی که مرا بیهوده به ان بسته اند...```احمد شاملو``🖤
برو تو پروفایلش ببین اون قسمت درخواستت نوشته درخوایت ارسال شده یا دوباره از اول ابی شده زده دنبال کر ...
پس رد کرده حسود 😐😂
یک عدد عاشق فیلم کره ای چینی و آسیای شرقی کراش هام 😍Zeng shunxi / Lee Jong Suk/. Gong Yoo / و خیلی های دیگه که اسماشون یادم نمیاد 😂😂اگر سیدراما یا کیدراما میبینی نشناخته دوست خوب منی❤️🔥😜 در تلاش برای خواندن رمان های انگلیسی 😮💨همه رو میبخشم جز اونیکه سرسفره قهر میکردم میگفت ولش کن حتما سیره 😢😂😂
دوست عزیز ؛ اینکه شما با نظر بنده مخالفی ، دلیل بر این نیست که نظر من اشتباهه لطفا ریپلی نزن باتشکر💕🌸✨️..اما نیمه شبی من خواهم رفت..از دنیایی که ماله من نیست... از این زمینی که مرا بیهوده به ان بسته اند...```احمد شاملو``🖤
روی آیکن همبرگر در گوشه سمت راست ضربه بزنید و بعد روی Settings یا تنظیمات کلیک کنید. سپس به قسمت Sec ...
همبرگر کجاست😂😂😂