2777
2789
من هفته یبار یا دوبار میشورم شلوارش خاکی میشه دستمال نمدار میکشم من پسر کوچیکم خیلی شیطونه خوراکی ه ...

بابا بچه آن بزار عشق کنم حتما کسی دیده خورده دلش خواسته اتفاقا منم انار دون شده دارم یادم انداختی فردا بزارم براش ..... من حاضرم هر روز بشورم ولی پسرم اون چیزی که میخواد رو بخوره ....  

بابا بچه آن بزار عشق کنم حتما کسی دیده خورده دلش خواسته اتفاقا منم انار دون شده دارم یادم انداختی فر ...

اره یه کاربری حرف خوبی زدن  سعی میکنم کمتر سخت گیری کنم  از بچگیش از فضای مدرسه و کنار دوستاش لذت ببره و خاطربشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی عزیزم راس میگی منم کمتر سختگیری میکنم شیرکاکائو هم دوستداره خیلی وقته نمیزارم بخوره حالا که ای ...

هر چی حس کردی صنعتی‌ ضرر داره خودت توو خونه براش درست کن و کلا کمتر سخت بگیر خواهر من