deel_tang مدیر عضویت: 1401/04/10 تعداد پست: 4325 عنوان همش بهم پز الکی میده🥲 | مشاهده متن کامل بحث + 164 بازدید | 22 پست دوستم از پیجای خیلی ارزون کفش ۳۰۰ هزاری میخرهبعد الکی میگه ۶ میلیون خریدم .منم ازش نمی پرسم خودش میگه . یا مثلا لباس ارزون میخره الکی میگه ۲۰ میلیون خریدم.خودشم شاغل نیست و پدرشم درامدش کمه.شما جای من باشید به روش میارید؟ باورش سخته که نیستی رفتی از پیشم . عزیزای دلم ؛ رفتنتونو باور ندارم. ای کاش بودین.. آروم بخوابید.. 1404/07/28 | 21:39 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شیمااااجوووون عضویت: 1397/07/24 تعداد پست: 6748 یدونه اینجوری میشناختم اخرش با دروغاش مخ یه پسره رو زد اومد گرفتش😂
deel_tang مدیر استارتر عضویت: 1401/04/10 تعداد پست: 4325 خداشکر خیلی سخت پسند بودم در انتخاب دوست و تیم افراد به عنوان دوست کنارم نبودن به نظرم دوست خوبی به ... چطور مگه؟ تنها مشکلش پز الکی دادنشه .حدود ۱۵ ساله دوستیم باورش سخته که نیستی رفتی از پیشم . عزیزای دلم ؛ رفتنتونو باور ندارم. ای کاش بودین.. آروم بخوابید..
siazangi عضویت: 1402/10/25 تعداد پست: 24655 وقتی بهم میگه من چه واکنشی داشته باشم هیچی بگو مبارکت باشه
deel_tang مدیر استارتر عضویت: 1401/04/10 تعداد پست: 4325 اتفاقا من همیشه همه چیو ارزون میخرم وقتی میپرسن چند خریدی فکشون میوفته از قیمت پایینش😂 منم همیشه حقیقتو میگم باورش سخته که نیستی رفتی از پیشم . عزیزای دلم ؛ رفتنتونو باور ندارم. ای کاش بودین.. آروم بخوابید..
deel_tang مدیر استارتر عضویت: 1401/04/10 تعداد پست: 4325 خیلی بچس واقعاباهات قطع ارتباط کن روانت اروم بشه ۱۵ ساله درارتباطیم باورش سخته که نیستی رفتی از پیشم . عزیزای دلم ؛ رفتنتونو باور ندارم. ای کاش بودین.. آروم بخوابید..
mmmmbb عضویت: 1400/07/05 تعداد پست: 8102 چطور مگه؟ تنها مشکلش پز الکی دادنشه .حدود ۱۵ ساله دوستیم آدما عقده ایی و در از کبود اذیت کننده برام اینکه توهم بزرگ پنداری داره اصلا جذاب نیست اینکه باید ثابت کنه خودشو من دوتا دوست بیشتر ندارم یکی دارو رشت خوندن یکی از دانشجو پزشکی که هر دو بشدت خاکی در اوج خفن بودن با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من صرفاً استارتر
خورشید۱۲۳۴ عضویت: 1401/03/02 تعداد پست: 3013 چرا زحمت خودتو نگفتیعزیزم این باعث افتخاره که تو با زحمت و تلاش خودت پول دراوردی اون موقع روم نمیشد بگم سنم کم بود