2777
2789
عنوان

این زنه با بابام چیکار داره

161 بازدید | 17 پست

ی خانومی هست دائم به بابام پیام میده ی سه سالی میشه که بابام گوشیش پسورد گذاشته و تا میریم کنارش قفل میکنه که نبینیم و دائم در حال چت کردنن دلم برا مامانم میسوزه ی چند وقت اومدم فراموش کنم گفتم ب من ربطی نداره ولی الان باز دیدم زنه پیام داده پیام های طولانی هم داده هر چی سعی کردم نشد بخونم ببینم چی زر زده 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه شرایط سختی چه حس بدی به ادم دست می ده وقتی ببینه پدرش به یکی دیگه چت می کنه یا هر چی/خیلی ناراحت شدم که این چیزا رو تحربه می کنی/من اگه در چنین موقعیتی بودم با بابام صحبت می کردم چنان محکم و جدی طوری که نتونه بهونه بیاره و بعد بابام می ترسوندم که به بقیه میگم البته مطمعن باش بابات کامل انکار می کنه ولی ممکنه اینکار باعث بشه قطع رابطه کنه

کاربر قدیمی ام با شماره جدیدم اومدم 

چه شرایط سختی چه حس بدی به ادم دست می ده وقتی ببینه پدرش به یکی دیگه چت می کنه یا هر چی/خیلی ناراحت ...

خیلی سخته چندباری گفتم بیخیال ب من ربطی نداره ولی نمیشه نمیتونم نمیدونم چیکار کنم با اون زنه حرف بزنم بابا بابام حرف بزنم اصلا نمیدونم واقعا حالم خیلی بده