از وقتی نهار خوردیم نوزادم داره مرتب گریه میکنه شربت دل درد و کولیکش رو دادم اما اصلا آروم نمیگیره یا رو پامه یا کوتاه میخوابه با جیغ بیدار میشه انقد ناراحتم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه منظورم این بود فرقی نداره شیر مادر بخوره یا شیرخشک،تو هردو باید آروغ گرفته بشه🫠
دختر خودمم دوماهشه و شیرخشکی
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
حتی ماما بهم گفت چون شیرخشک میخوره یکبار وسط خوردن شیر آروغش و بگیر و بعد ادامه شیر خوردن از شیشه و در نهایت دوباره آروغ
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
من به هر دو بچه هام شیر خودمو دادم اصلا هیچکدوم شیشه و پستونک قبول نکردن
منم خیلی دوست داشتم شیر خودم و بخوره🤕🤕😭😭 شیر هم داشتم اما بچه زردی شدید داشت و بعد دهنش برفک زد و برفک و منتقل کرد ب من...و هزار داستان
در نهایت دکتر گفت بهتره شیرخشک بدی داره وزن از دست میده
یه مدت برای کارهای خونه کمک بگیرید هفته ای یکبار بیاد کارهای اساسی مثل حاروبرقی و آشپزخونه و سرویس ها رو انجام بده هزینه زیادی هم نداره. چند ساعته تمام میشه. خودتون تو وقتهای کوتاهی که گیر میارین کارهای ساده تر رو انجام بدین
خدا حفظش کنه برات ❤️خب برای سلامتیش لازم بوده عزیزم
فداتشم مرسی عزیزدلم 🥰