2777
2789
عنوان

تموم سینک شده ظرف کثیف همه جا بهم ریخته

| مشاهده متن کامل بحث + 435 بازدید | 41 پست
باور کن خانواده شوهرم بچمم ندیدن نیومدن منم چند روز پیش ی دعوای بزرگ کردم دیگ تموم شد هیچوقت نمیتونن ...

🥲

هنوز برا دندون و ... زوده این سن بیشتر گریه بچه ها از دلدرده. تو اینترنت بزن آموزش ماساژشو ببین براش انجام بده، حرکت دوچرخه هم خوبه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطوری فرقی نداره ؟آروغشو بگیره بچه دل درد نمیشه

نه منظورم این بود فرقی نداره شیر مادر بخوره یا شیرخشک،تو هردو باید آروغ گرفته بشه🫠

دختر خودمم دوماهشه و شیرخشکی

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
چطوری فرقی نداره ؟آروغشو بگیره بچه دل درد نمیشه

حتی ماما بهم گفت چون شیرخشک میخوره یکبار وسط خوردن شیر آروغش و بگیر و بعد ادامه شیر خوردن از شیشه و در نهایت دوباره آروغ

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
نه منظورم این بود فرقی نداره شیر مادر بخوره یا شیرخشک،تو هردو باید آروغ گرفته بشه🫠دختر خودمم دوماهش ...

شرمنده بد متوجه شدم عزیزم 😂😂😂

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰

شرمنده بد متوجه شدم عزیزم 😂😂😂

نه خواهش میکنم،دشمنتون شرمنده، من بد نوشتم 😘

حتی ماما بهم گفت چون شیرخشک میخوره یکبار وسط خوردن شیر آروغش و بگیر و بعد ادامه شیر خوردن از شیشه و ...

من به هر دو بچه هام شیر خودمو دادم اصلا هیچکدوم شیشه و پستونک قبول نکردن 

من به هر دو بچه هام شیر خودمو دادم اصلا هیچکدوم شیشه و پستونک قبول نکردن

منم خیلی دوست داشتم شیر خودم و بخوره🤕🤕😭😭 شیر هم داشتم اما بچه زردی شدید داشت و بعد دهنش برفک زد و برفک و منتقل کرد ب من...و هزار داستان

در نهایت دکتر گفت بهتره شیرخشک بدی داره وزن از دست میده

یه مدت برای کارهای خونه کمک بگیرید هفته ای یکبار بیاد کارهای اساسی مثل حاروبرقی و آشپزخونه و سرویس ها رو انجام بده هزینه زیادی هم نداره.  چند ساعته تمام میشه.  خودتون تو وقتهای کوتاهی که گیر میارین کارهای ساده تر رو انجام بدین

منم خیلی دوست داشتم شیر خودم و بخوره🤕🤕😭😭 شیر هم داشتم اما بچه زردی شدید داشت و بعد دهنش برفک زد ...

خدا حفظش کنه برات ❤️خب برای سلامتیش لازم بوده عزیزم 

خدا حفظش کنه برات ❤️خب برای سلامتیش لازم بوده عزیزم

فداتشم‌ مرسی عزیزدلم 🥰