2777
2789
عنوان

تموم سینک شده ظرف کثیف همه جا بهم ریخته

| مشاهده متن کامل بحث + 435 بازدید | 41 پست
منم تو همین شرایطم🫠دوتا قطره هست بهش میدم، ماساژ شکم و ورزش پاها،بیشتر وقت ها هم تو گهواره میزارمش ...

نه عزیزم شیر خشک میخوره ی قطره داده بودم خیلی خوب شده بود الان دوباره شروع شده قطره آنتی باریچ مینت بود فکر کنم دو روز هر هشت ساعت دادم کولیک تموم شد الآنم نمی‌دونم چشه

برای سلامتی دوتا بچه هام صلوات بفرستید💖💖💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فعلأ بیخیال خونه بچه خیلی مهم تره اگر جاش تمیزه و سیره شاید گوشش یا دلش درد میکنه چیز نفاخ نخوردی ؟ ...

شیر خشکی هست جاش تمیزه نمی‌دونم شاید ی جاش درد میکنه

نه عزیزم شیر خشک میخوره ی قطره داده بودم خیلی خوب شده بود الان دوباره شروع شده قطره آنتی باریچ مینت ...

دختر منم شیر خشک میخوره یه قطره داره vel gastin ک تو هر وعده شیر ۱۰ قطره میریزم یکی هم قطره bio gaia که یکبار در روز ۵ قطره میخوره

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
گهواره داره بدش میاد شیر خشکی هست کلا وای فکر میکردم تموم شده دوباره امروز شروع کرد

خدا بهت توان بده. هیچ کاری جز تحمل نمیشه کرد، از شوهرت یا اگه خواهر یا مادر و مادرشوهرت نزدیکه ازشون کمک بگیر از پا نیفتی

پسر من کولیک داشت با صدای سشوار آروم میگرفت، امتحان کن شاید فایده داشت

وارد سه ماه شده اره همین الان پوشکش رو عوض کردم

پتو رو امتحان کردی؟ صداهای سفید چی؟

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
شیر خشکی هست جاش تمیزه نمی‌دونم شاید ی جاش درد میکنه

خب برای بچه شیر خشکی آروغشو نمیگیرن مگه ؟ ( صرفا سواله چون به هیچکدوم از بچه هام شیر خشک ندادم نمیدونم) شاید گوشش یا بدنش درد میکنه یکم ملایم ماساژش بده ببین چه طوری میشه 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰

خب برای بچه شیر خشکی آروغشو نمیگیرن مگه ؟ ( صرفا سواله چون به هیچکدوم از بچه هام شیر خشک ندادم نمیدو ...

چرا حتما باید آروغش و بگیره فرقی نداره

خدا بهت توان بده. هیچ کاری جز تحمل نمیشه کرد، از شوهرت یا اگه خواهر یا مادر و مادرشوهرت نزدیکه ازشون ...

باور کن خانواده شوهرم بچمم ندیدن نیومدن منم چند روز پیش ی دعوای بزرگ کردم دیگ تموم شد هیچوقت نمیتونن بیان😂

خب برای بچه شیر خشکی آروغشو نمیگیرن مگه ؟ ( صرفا سواله چون به هیچکدوم از بچه هام شیر خشک ندادم نمیدو ...

اره اتفاقا آروغ شیر خشک بیشتره چون هوای بیشتری از طریق شیشه وارد معده میشه 

اره اتفاقا آروغ شیر خشک بیشتره چون هوای بیشتری از طریق شیشه وارد معده میشه

دوستم ببخش چیزهایی ک برای دخترم راهکار خوبی بوده هی میگم بلکه کمکی باشه،شیشه ضدکولیک و نفخ گرفتی واسش؟‌