از وقتی نهار خوردیم نوزادم داره مرتب گریه میکنه شربت دل درد و کولیکش رو دادم اما اصلا آروم نمیگیره یا رو پامه یا کوتاه میخوابه با جیغ بیدار میشه انقد ناراحتم
منم تو همین شرایطم🫠دوتا قطره هست بهش میدم، ماساژ شکم و ورزش پاها،بیشتر وقت ها هم تو گهواره میزارمش ...
نه عزیزم شیر خشک میخوره ی قطره داده بودم خیلی خوب شده بود الان دوباره شروع شده قطره آنتی باریچ مینت بود فکر کنم دو روز هر هشت ساعت دادم کولیک تموم شد الآنم نمیدونم چشه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه عزیزم شیر خشک میخوره ی قطره داده بودم خیلی خوب شده بود الان دوباره شروع شده قطره آنتی باریچ مینت ...
دختر منم شیر خشک میخوره یه قطره داره vel gastin ک تو هر وعده شیر ۱۰ قطره میریزم یکی هم قطره bio gaia که یکبار در روز ۵ قطره میخوره
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
خب برای بچه شیر خشکی آروغشو نمیگیرن مگه ؟ ( صرفا سواله چون به هیچکدوم از بچه هام شیر خشک ندادم نمیدو ...
چرا حتما باید آروغش و بگیره فرقی نداره
اره اتفاقا آروغ شیر خشک بیشتره چون هوای بیشتری از طریق شیشه وارد معده میشه
دوستم ببخش چیزهایی ک برای دخترم راهکار خوبی بوده هی میگم بلکه کمکی باشه،شیشه ضدکولیک و نفخ گرفتی واسش؟