2777
2789
عنوان

چگونه لهجه خود را از بین ببریم ❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 700 بازدید | 79 پست
تازگیا پیش هرکی با لحجه حرف میزنم، ذوق میکنه منم. ذوق میکنم از ذوقشجنوبیم

لهجه جنوبی باحاله 😍😂 خوشبحالت

فقط 27 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لهجه جنوبی باحاله 😍😂 خوشبحالت

فدات

هر لحجه ای برام خیلی قشتگههه 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

من لهجه ندارم ولی عین تهرانیام نیستمولیی با خانوادم از بچگی با لهجه حرف میزنم و نمیتونم تغییرش بدم.. ...

منم دقیقا همینم با خانواده مازنی میحرفم بعضی وقتا ولی تو جمع عین ادم بعد یهو میبینی یهو یه حرفیو دوباره برمیگردم مثل اول

🇫🇮 ..... Matkalla unelmieni kohteeseen

من کارگاه فن بیان می رفتم و خودم به خاطر این بود اجتماعی تر بشم ولی یه دختری کل لهجش به خاطر ارائه ی زیاد و مدام کنفرانس و صحبت کردن و تلاش زیاد تو خونه کااامل از بین رفت

واقعا کارگاه فن بیان خوب پیدا کنی کل لهجه رو از بین می بره

مگه لهجه چشه 

ول کن بابا خودت باش 

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی 

تو میخوای بری دانشگاه بعد مامانت نگران لهجته ؟ هیچ کس کاری به لهجه تو نداره ، خود تهرانیا هم لهجه ت ...

معتقده لهجه ام در برابر تهرانیا شهرستانی محسوب میشه 

🇫🇮 ..... Matkalla unelmieni kohteeseen

معتقده لهجه ام در برابر تهرانیا شهرستانی محسوب میشه

خب میخوای تهرانیا چی حسابت کنن بگن اینم تهرانیه ؟ 

واقعیتی عیان و انکارناپذیر.

به لهجه ات افتخار کن و خودت رو یه مازنی اصیل معرفی کن ، نه یک شهرستانی که از شهرستانی بودن خودش متنفره 

تو یک مازنی اصیل هستی 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود