2777
2789
عنوان

چگونه لهجه خود را از بین ببریم ❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 699 بازدید | 79 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا شما لهجتون کمتر حس میشه نسبت به ما

من کرمانشاهیم از الان مطمئنم سال بعد برم دانشگاه وسط حرف زدن یادم میره باید لهجمو کنترل کنم یهو وسط کلاس شروع میکنم فارسی کرمانشاهی حرف زدن🫠😂

🕳لطفا هر وقت دیدین کامنت گذاشتم بهم بگین برو درستو بخون!!     

منم بخوام میتونم عادی بحرفم ولی دقیقا همین کلمات اینطورن مثل بهار عشق ابدی بود یهو زد رو کانال افغان ...

😂😂😂😂😂 واییییی منممممم 

فقط 27 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛

من لهجه ندارم ولی عین تهرانیام نیستم

ولیی با خانوادم از بچگی با لهجه حرف میزنم 

و نمیتونم تغییرش بدم..خجالت میکشم😑🙄

کسی اینجوری هست؟

ولی با غریبه ها راحت و عادی حرف میزنم

بابا اینجا همه لهجه دارن ترک هم خیلی زیاده یعنی انقدر ترک دیدم با لهجه اگ سعی کنه بدونه لهجه هم حرف ...

ترکا که اره کلا گویش جدا دارن ولی مثلا میبینی طرف تهرانیه کلماتو با ناز و ادا میگه اونطوری مثلا 

🇫🇮 ..... Matkalla unelmieni kohteeseen

با افتخار حرف بزن 

ینی چی لهجه دارم زشته😐

من یکی هیچ وق بخاطر فارسی حرف زدن بدون لهجه تلاش نمیکنم

لهجه من افتخاره منه🤷🏻‍♀️🩷

بهترین آرایش زنان تورک، تورک بودنشان میباشد ، زنان تورک با جواهرات زیبا نشده اند بلکه جواهرات را زیباتر نشان میدهند . چرا که هر زن تورک خود یک جواهر بسیار زیبا میباشد☘️✌️
میترسم تهرانیا مسخره ام کنن

تهرانیا کی هستن که حالا مسخره هم بکنن خواهر

بهترین آرایش زنان تورک، تورک بودنشان میباشد ، زنان تورک با جواهرات زیبا نشده اند بلکه جواهرات را زیباتر نشان میدهند . چرا که هر زن تورک خود یک جواهر بسیار زیبا میباشد☘️✌️