2777
2789
فیلم محکوم منظورته؟ دیگه فیلمه دیگه 😂

وووی آره محکوم 😂😂

قسمت شش رو هر چی گشتم که رایگان دانلود کنم ببینم پیدا نکردم

ندیدمش کامل دارم حرص میخورم فقط

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀

وووی آره محکوم 😂😂قسمت شش رو هر چی گشتم که رایگان دانلود کنم ببینم پیدا نکردمندیدمش کامل دارم حرص م ...

یه لحظه مغزم هنگیدد🤣🤣 

والا برا منم سوال شد همین سواله شما 

منم یه فیلم رو باید ۱۰ بار نگا کنم تا کامل دیده باشم اخه انقد وسط فیلم کار پیش میادا 

چرا فلش نمیبری کلوپ فیلم بزنه؟ هر فیلم ۲ هزار میگیره در حالیکه شاید ۳/۲ گیگ نت مصرف شه

♡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه لحظه مغزم هنگیدد🤣🤣 والا برا منم سوال شد همین سواله شما منم یه فیلم رو باید ۱۰ بار نگا کنم تا کا ...

منم همبنجور

باید کلمه به کلمه حرفاشون متوجه بشم

فیلیمو داره ولی برا یه قسمت حیفه پول اشتراک بدم ای خداااا🤧

منم همبنجورباید کلمه به کلمه حرفاشون متوجه بشمفیلیمو داره ولی برا یه قسمت حیفه پول اشتراک بدم ای خدا ...

اگه سیمکارت ایرانسل باشی نت ایرانسلی بگیری نیازی به اشتراک خریدن نیس 

البته یه زمانی اینطور بود الانو نمیدونم

♡
اگه سیمکارت ایرانسل باشی نت ایرانسلی بگیری نیازی به اشتراک خریدن نیس البته یه زمانی اینطور بود الانو ...

امتحان کردم نشد

تلویزیون:لحظه گرگ و میشه و طوبی و نون خ و پایتخت 

سینما خانگی:شغال سقوط 

خارجی:عشق فراموش نشدنی(چینی)و قسم 

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته   https://s6.uupload.ir/files/20251025_224750_60eo.jpg