2777
2789
عنوان

دفع خون در ادرار

84 بازدید | 13 پست

سلام دوستا

سومین روز هست که توی ادرارم خون هست 

کلی آب خوردم ، سیپروفلوکساسبن ۵۰۰

آمپول جتتامایسین ۸۰  ۴ تا زدم

اورولوژیست رفتم معاینه کرد و گفت کشت ادرار و سونو باید بری منتها دارو ت باید تمام بشه پنج روز کامل سیپرو بخور

هنوز هر یه ربع میرم دستشویی و قطرات آخر با خون میاد‌

از نگرانی دارم دیوونه میشم. چیکار کنم بنظرتون؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سنگ نداری؟؟ از سنگم میتونه باشه

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

همراه با ادرارم توی قطره های آخر قرمز رنگه و خونی

ببین ادرار خونی خطرناکه که کامل نارنجی و پر خون شدید باشه

انگار داری به جای ادرار خون دفع می‌کنی 

بقیش اونقد خطرناک و اورژانسی نیست 

نگران نباش 

الان کشت ندادی؟

اول باید کشت میدادی بعد آنتی بیوتیک میخوردی 

ببین ادرار خونی خطرناکه که کامل نارنجی و پر خون شدید باشهانگار داری به جای ادرار خون دفع می‌کنی بقیش ...

قربونتون برم. از نگرانی رفتم سراغ دارو. دکتر اورولوژیست گفت داروهات تموم بشه دو روز بعدش برو سونو و کشت. موندم الان چیکار کنم. نگرانم . افسرده شدم هر بار میرم دستشویی خون میبینم توی ادرارم . اعصابم بهم ریخته

قربونتون برم. از نگرانی رفتم سراغ دارو. دکتر اورولوژیست گفت داروهات تموم بشه دو روز بعدش برو سونو و ...

والا ترتیبش اینجوریه که اول میرید کشت بعد آنتی بیوتیک مصرف کنید بعد دوباره برید کشت 

والا ترتیبش اینجوریه که اول میرید کشت بعد آنتی بیوتیک مصرف کنید بعد دوباره برید کشت

بله همینطوره. من فقط ترسیدم تا خون ادرار دیدم گفتم گیاهخواری کار داد دستم. 

قربونتون برم. از نگرانی رفتم سراغ دارو. دکتر اورولوژیست گفت داروهات تموم بشه دو روز بعدش برو سونو و ...

نه اصن نگران نباش 

تا کشت ندی دلیلش که مشخص نمیشه

ولی در حد چند قطره اصن مشکلی نیست 

اینجوری هم که شما گفتی فقط آخر ادراره و کل ادرار خونی نیست ینی مشکل کلیوی نیست 

نه اصن نگران نباش تا کشت ندی دلیلش که مشخص نمیشهولی در حد چند قطره اصن مشکلی نیست اینجوری هم که شما ...

خیلی ممنونم . الهی تندرست و شاد باشید از اینکه بهم دلگرمی میدید