2777
2789
عنوان

مرگ دانش اموز مدرسه غیرانتفاعی

94 بازدید | 4 پست

اصل داستان اینکه چند نفر از دانش اموزا میان یک جمله مینویسن روی برگه و دست به دست میشه تا میرسه به میز معلم بعد معلم این کاغذو میبینه میگه بفهمم کی بوده تا فردا زندش نمیزارم بعد میره نگاه میکنه ببینه دست خط کی بوده بعد به اشتباه اینو میبره دفتر بعد اینم التماس میکنه بعدا حتی میگن پدرش میگه چی شده میگه هیچی و حتی میگن پدرش خبر دار نبوده

مدرسه اسمش مدرسه غیرانتفاعی امام رضا بود مدیرشم اقای مسعودی

حالا بعضیا مسئولینو مقصر نمیدونن و خانوادشو مقصر میدونن

حتی خبرگزاری های دولتی هم خبرشو نزدن

لطفا جلوی این حرومی هارو بگیرین

عمه اش همه جا دار مصاحبه میکنه 

منم. تاپیک. زدم راجبش

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصل خبر همه جا زده بخاطر اینکه گوشی برده مدرسه و معاون از والدینشون میخوان که بیان تا راجع به بی توجهیش به قانون مدرسه صحبت کنن و والدین دانش آموز نمیرن 

پسره هم توی خونه خودکشی کرده 

حالا علتش چی بوده خداداند و صددرصد خودکشی فقط بخاطر همین مسئله نبوده ممکنه یکسری عوامل دیگه هم توش نقش داشته باشه 

ملت هم سریع منتظرن یه اتفاقی بیفته تا بگن تقصیر کادر مدرسه بوده 

اصلا هیچی مشخص نیست و چیزی که همه جا زده اینه کسی همچین چیزی نگفته