2777
2789
عنوان

حق با منه یا این روانی

133 بازدید | 14 پست

بچه ها من سه سال کنکور قبول نشدم رتبمم نجومی شده هیچی نیاوردم هر سال نخوندن حالا این به اصظلاح مادر ورداشته تو اتاقم میخواد دوربین نصب کنه که ببینه من درس میخونم یا نه به من میگه سه سال بهم دروغ گفتی تو چشمم نگاه کردی دروغ گفتی نمیتونم اروم شم حالم داره ازش به هم میخوره مهمون میاد نمیگن اینا چرا تو اتاق دخترشون دوربین نصب کردن معلوم نیست چه گوهی خورده ؟ به خدا میگن ابروم میره یکی ببینه یه ذره حریم هم نداشته باشم ازش بدم میاد اینقدر خودمو زدم حد نداره نمیکشم دیگه مشاور گرفتم هر هفته میره پیشش ابروم میبره طرف روم حساس شده متنفرم ازش بیخود نگین برو کار کن و مستقل شو نمیزاره فقط میگه درس اونم فقط پیرا حداقل گفتم درس نمی‌خونم میرم پیام نور اینقدر اذیت کرد اومد اتاق خاموش کرد گفت من پولی ندارم برا تو خرج کنم برق روشن نزار پول برق میاد زندگی خوب لیاقت می‌خواد که تو نداری اخر باید بری گوه بچه های دختر عموهات پاک کنی لیاقت یه مرد کوچه بازاریه نمی‌دونم چی کارش کنم دارم دیوونه میشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبول نکن ب هیچ وجهگل دختر برای نجات خودت هم ک شده یبار یجوری درس بخون که بری از اون خونه، ی مدت دانش ...

خوب نه میگه تو اگه کاسه ای زیر نیم کاسه نبود قبول میکردی باز میخوای گولم بزنی اعصاب برام نداشته زنیکه احمق 

عزیزم من هم یه مادرم  اصلا کار مادرتون رو تایید نمیکنم  ولی شما هم قبول کن کم کاری کردی از الان شروع کن  گوشیت و بذار تو هال وبرو درست رو بخون احتمال زیاد مادرت هم از اون کار منصرف میشه

توهرتاپیکی غلط املایی ببینم  تذکر میدم  لطفا ناراحت نشین دوستای گلم 😍😍😍😍😍😍
مادری خواهری کسی نداره باهاش صحبت کنن؟

این روانی مگه حرف می‌فهمه این همه آدم قبول نشدن فقط این ادا درمیاره میگه تو اگه کاسه ای زیر نیم کاست نبود قبول میکردی چون گفتم من با این شرایط نمیتونم میرم پیام نور امروز تهدیدم کرد گفت به خدا یه جوری میزنمت یه جاییت بشکنه ازش متنفرم تا به کوه خوردن نیفته باهاش آشتی نمی‌کنم حالم داره از صداش به هم میخوره

من کاری با دوربینو این داستانا ندارم ولی به نظرم اگه سه ساله داری رتبه نجومی میاری شاید بهتره عمرت را هدر ندی و بری دنبال حرفه‌های پردرآمدی مثل آرایشگری باور کن حتی اگه کنکور قبول شی در بهترین حالت که درس بخونی و شغل پیدا کنی درآمد در حد ۲۰ تومن خواهی داشت در حالی که درآمد هر کدوم از شاخه‌های آرایشگری خیلی بیشتر از اینهاست

عزیزم من هم یه مادرم اصلا کار مادرتون رو تایید نمیکنم ولی شما هم قبول کن کم کاری کردی از الان شروع ...

زنیکه روانی حالم دارم ازش به هم میخوره گفتم میرم پیام نور گفت پس حتما یه کاسه ای زیر نیم کاسه اته باز داری منو مسخره می‌کنی که واکنش نشون میدی همش داد می‌کنه بهم میگه گوه اینقدر از صبح زدم تو صورتم دلم نمی‌خواد صداش بشنوم کاش یه بلایی سرش بیاد چند روز نشنوم صداشو

این روانی مگه حرف می‌فهمه این همه آدم قبول نشدن فقط این ادا درمیاره میگه تو اگه کاسه ای زیر نیم کاست ...

حق داری 

من خودم پسرم دبیرستانیه منم درگیر درس نخوندنش هستم اما این حرکت مامانت واقعا زیاده رویه 

به نظرم حتما از یه کسی کمک بگیر تا حالیش بکنن داره زیاده روی میکنه

حق داری من خودم پسرم دبیرستانیه منم درگیر درس نخوندنش هستم اما این حرکت مامانت واقعا زیاده رویه به ...

این حالیش نیست میگه آبروم بردی همه بچه هاتون دکتر مهندس تو هیچ گوهی نیستی داره روانیم می‌کنه 

خوب نه میگه تو اگه کاسه ای زیر نیم کاسه نبود قبول میکردی باز میخوای گولم بزنی اعصاب برام نداشته زنیک ...

اخه آدم تنها تو اتاق میخواد چیکار کنه😑

نمیتونی با مشاورت در میون بزاری؟