2777
2789

دختر همکار پدرم فوت کرده بسیار زیبا بوده هرکس زنگ می‌زنه به پدرم در مورد دختر می‌پرسه  معلوم میشه دختره رو زیر نظر داشتن واسه ازدواج زیباییش زبان زد بوده 

همکار پدرم مدام حرفشم تو خونه ماست پدرم هیچ وقت از مادرم تعریف نکرده از من و... 

ولی از همکارش تعریف می کنه که به بچه و شوهر می رسیده و سرکار می رفته 

حالا شوهر زنه معتاد هست مادر اون زن گفته باید از این شوهر طلاقت بگیری 

پدر منم تنها مرد اون اداره 

بچه ها مادرم خیلی ترسیده 

چرا که پدر من جدیدا به خودش اهمیت می ده زیاد بهونه گیر شده 

از اون زن زیاد تعریف می کنه اسم مادرم رو هیچ وقت خلاصه نکرده اما اسم اون زن رو متنها کوچک حساب می کنه بلکه خلاصه می کنه مثلاً زهرا رو می گه زری

مادرم بسیار نگرانه 

خواب های منم هیچ وقت دروغ نمیگه خواب دیدم بابام ازدواج مجدد کرده از ماهم کاری ساخته نیست 

پدرم بارها به مادرم گفته تو مثل کنیز خونه ای چون مادر من بسیار وسواس هست و فقط عمرش سر همه چیز مرتب باشه تمیز باشه به غذای سالم برسه شده ولی خودش سرطان گرفت جذابیت جنسی نداره چون سینه اش برداشته 

پدرمم بار‌ها به این قضیه غیر مستقیم اشاره کرده 

نگرانم 

می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟                                   در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا این افکار و دارین ان شاء الله که چیزی نیس بینشون به خیر و خوشی فک کن پیشمیاد

به خاطر اینکه بابام سابقه خوبی نداشته جوونی هاش زیاد دختر بازی کرده 

می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟                                   در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر 
قلبم هزار تیکه شد 💔

چرا,?

دعا میکنم که اتفاق بد نیفته براتون

مرسی عزیزم 

چرا,?

از ته قلبم از خدا می‌خوام مامانت سلامتی و زیبایشون بدست بیاره و بابات انقد عاشق مامانت بشه که چشمش جز مامانت کسی دیگه رو نبینه🫂

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️