2777
2789
عنوان

کی خب قورمه سبزی میپزه

195 بازدید | 27 پست

من مامانم قورمه سبزی هاش توهین نباشه مزه چمن میده مزه ماچا میده بی طعمه ماهی یبار نهایتا، طبیعتا خودم هم بلد نیستم چون باید ازو یاد میگرفتم دیگه 

هعی به رستوران هاهم اعتمادی نیست معلوم نیست بهداشتشون چجثره هوس قورمه سبزی خوش طعم کردم

سُلِداد: ریشه لاتین/ اسپانیایی،برگرفته از solitude به معنای خلوت و تنهایی...؛ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سبزیش مهمهاز یه جای خوب سبزی اماده بخر

من بلد نیستم بپزم ولی سبزیش عالیه با همون سبزی خالم یبار پخت محشرررر بود، سبزیش اونیکی خالم سرخ میکنه میفروشه ب خواهراش

سُلِداد: ریشه لاتین/ اسپانیایی،برگرفته از solitude به معنای خلوت و تنهایی...؛ 

چندتا نکته داره اینکه مزه چمن میده بخاطر اینه که سبزیشو خوب سرخ نمیکنه..باید خیلی با شعله متوسط روبه کم و روغن سرخ بشه..اب زیاد نداشته باشه یعنی خوب جابیفته لیمو عمانی یه دونه یه سوراخ بزنی بندازی 

بعضی جاها واقعا غذاشون خوبه

مامان منم مث مامان تو قرمه سبزی هاش بی مزه است

حالا قراره مامان های دوستام دعوتم کنن😂😂

هیچ دليلی ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است.

جانم من تعریف از خود نباشه همه میگن عجب قرمه سبزی درست کردی😅

کاش هم شهری بودم یه قابلمه بزرگ سفارش میدادم ازتون با هرقیمتی که میگفتی، چون واقعا وسواس دارم نسبت ب رستوران

سُلِداد: ریشه لاتین/ اسپانیایی،برگرفته از solitude به معنای خلوت و تنهایی...؛ 

گوشتو تفت بده پیازو رنده کن زیرشو کم کن تو تایم بالا تفتش بده سبزیشم اضافه کن هی تفت بده یه ۴۰ دیقه اینا ادویه هارم بریز بعد لوبیاهارم اضافه کن باز تفت بده اگ خواسی نوک قاشق رب بزن بعد ک کامل تفت خوردن همه مواد ابجوش بریز روش ۷ ۸ ساعت بپزه....

زندگی درد قشنگیست ک جریان دارد ....

گوشت را باز داغ تفت بدهـ

لوبیات رو خیس کن روزقبل. 

سبزی رو خوب تفت بدهـ

لیمو را مغزش را در بیار تخر سر بریزـیک کم زعفرون اخر کار بهش اضافه کن. 

مدت طولانی بذار قورمه سبزی بپزه.  مثلا شش ساعت.  اکر دیدی گوشتش له میشه بردار بعد سه چهار ساعت. 

با گوشت گوسفندی بپز. 

قطعا با لین روش خوشمزه میشه

چندتا نکته داره اینکه مزه چمن میده بخاطر اینه که سبزیشو خوب سرخ نمیکنه..باید خیلی با شعله متوسط روبه ...

همون یکی جا خوب نمیندازه یکی هم کلا انگار اشه

سُلِداد: ریشه لاتین/ اسپانیایی،برگرفته از solitude به معنای خلوت و تنهایی...؛ 

بعضی جاها واقعا غذاشون خوبهمامان منم مث مامان تو قرمه سبزی هاش بی مزه استحالا قراره مامان های دوستام ...

یه ویدیو تو کانال خبری شهرمون از وضع بهداشت رستوران معروف شهر دیدم حالم بده

سُلِداد: ریشه لاتین/ اسپانیایی،برگرفته از solitude به معنای خلوت و تنهایی...؛ 

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز