2777
2789
عنوان

کیا خارج رفت بیایین لطفا😗😗😗

900 بازدید | 66 پست

خانوما من دوبار توی ماه اسفند رفتم استانبول و نسبتا خوش گذشته بهم

الان تصمیم داریم تیرماه دوباره بریم ترکیه....

شوهرم میگه بریم انتالیا ولی من دوس ندارم آخه توی انتالیا پوشش خانوما خیلی بدجوره 

خلاصه که غیریتی شدم و نمیدونم چه تصمیمی بگیرم

.

.

.

خانومایی که رفتین انتالیا اونجا حس بدی نداشتین؟؟

از اینکه اون خانومارو شوهرتون میبینه ناراحت نمیشدین؟؟

چون خودم مقید به حجاب هستم میگم نکنه شوهرم اونارو ببینه با من مقایسشون کنه😒

البته تعریف از خود نباشه من خیلی خوشگل و خوشتیپم😌

هرچه عاشق زارتر معشوق از او بیزار تر    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ايييي ول كن بابا اين تفكرارو

من زياد ميرم تركيه

عيد تو استانبول تو مترو ي دختره گير داده بود ب شوهرم هرجا ميرفتيم ميومد پدرشو خواهرشم كنارش بودن

ي دونه چنان چشم غره اومدم براش،ترسيدن رفتن🤣

حالا من گير دادم ب شوهرم كه بريم بالي و تايلند قبول نميكنه🤣🤣🤣

با ريتم بخونيد...خسته تر از خسته اااام،شيشه بشكسته ااام،حالا كه از ما گذشت،اومدن يارو باش،كار خدا رو ببين،عاقبت ما رو باش🤭😑😍

من كلا خارج از كشور زندگي مي كنم. نه برام مهم نيست. هيكل و اندام يه بخش از زندگي مشتركه. مهم درك متقابله. قرار باشه با ديدن چهار تا زن كه مايو پوشيدن منو ول كنه كه اون زندگي به تار مو بنده. 

اي كاش آدمي وطنش را هم چون بنفشه ها مي شد با خود ببرد هر كجا كه خواست🌺🌺

خب اگه محجبه ای نرو اونجا.مطمئن باش همسرت فیض میبره.اونا هم که هلوووووووو.... به به

زندگی رو زیاد جدی نگیر ، چون تهش زنده ازش بیرون نمیای💚💚 وقتی می خندی مثل رویایی.کاش خودت می دیدی که چقدر زیبایی.....پسرم💚💚