2777
2789
عنوان

من زیادی دخالت میکنم تو کارای همسرم آیا

| مشاهده متن کامل بحث + 1317 بازدید | 49 پست

عزیزم شما که اونارو نمیشماسین اکر واقعاا اهل فسق و فجورن بله حق داری دوست نداشته باشی ولی اگر صرفا گمانه زنیه کار اشتباهی میکنی و این موصوع رو بهتره دوستانه با همسرتون مطرح کنین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم شما که اونارو نمیشماسین اکر واقعاا اهل فسق و فجورن بله حق داری دوست نداشته باشی ولی اگر صرفا گ ...

همکلاسیای دوره کارشناسی منم بودن

والا راستش دقیق نمیدونم این امروزیه اهلش هست یا نه

اما در کل چیزای جالبی ازشون به گوشم نمیخورد همون زمانم

صرفا میگفتن پسرای خوابگاه فلان کارو کردن،فلان اکیپ مشروب آورد تو،فلانی از تو هاردش پ....ن پولی پخش میکنه بین پسرا،...،حالا دیگه من نمیدونم کیا تاثیر میگرفتن و کیا نه

به هرحال بودن تو این محیطا جالب نیست

هیچ زنی هم خوشش نمیاد اینا با همسرش معاشرت کنن

ولی خب جدا از اونا من با رفتارای دیگشونم مشکل داشتم

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

حرفای اینارو ول کن اینا بیای بگی شوهرم خیانت کرده میگن حتما چاق بودی که رفته😑مستند حرف میزنم شاهکار ...

والا خب

وقتی اونم تعیین تکلیف میکنه،منم حق دارم خوشم نیاد با کسایی که من نمی پسندم ارتباط بگیره

اون میگف من از فلانی حس خوب نمیگیرم،خب منم از اینا حس بد میگیرم

دست خودمم نیست

من از زندگی جمعی پسرا با همدیگه و بدون حضور خونواده خوشم نمیاد،چون به شدت تاثیرگذاره رو شخصیتشون.الکی هم نمیگم.چیزای مثبتم داره ها،مثلا همسر خودم یه ترم که خوابگاه موند یاد گرفت باید خودش نظافت کنه و خرید کنه و...،بعد که رفت خونه خودشون دیگه از پس زندگی مستقل برمیومد.

ولی خب هزار تا چیز بدتر در کنارش هست.

تو خوابگاه اینا پسرا قایمکی الکل میاوردن از ترم ۲ که حالا رفیق شده بودن با هم،پ...ای ناجور پولی پخش میکردن بین هم،و خیلی چیزا که حالا مطرح نمیکنم.

خب اینا تاثیرگذاره دیگه...

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

نگران نباش بابت قهر خودش مجبوره بیاد آشتی😂

نه قهر نکردم

خودشو چ... کرده الکی

پس چجوری با همسرت اشنا شدی

ازش خوشم میومد

پیام رد و بدل شد و...و دیدم پسر خوبیه

بزرگترم بود از بقیه

بعد دوست شدیم

ازش خوشم میومدپیام رد و بدل شد و...و دیدم پسر خوبیهبزرگترم بود از بقیهبعد دوست شدیم

چه خوب

ما تنها تجربه ی نزدیکمون با سال بالاییای پسر اینه که تو همایشی چیزی ببینیمشون😂

نه دانشگاه میان نه صحبتی با ماها دارن

چه خوبما تنها تجربه ی نزدیکمون با سال بالاییای پسر اینه که تو همایشی چیزی ببینیمشون😂نه دانشگاه میان ...

این سال بالایی نبود آخه

دانشجوی انصرافی بود و ورودی خودمون

ولی خب در کل من خودم دانشجوها رو واسه آشنایی نمیپسندم،چه سال بالایی چه هم ترم

چون نه پول دارن نه دنبال ازدواجن

من خب عاشق بودم

اینام وضع مالیشون خوب بود

ازدواج کردیم به خیر گذشت

این سال بالایی نبود آخهدانشجوی انصرافی بود و ورودی خودمونولی خب در کل من خودم دانشجوها رو واسه آشنای ...

اینجا خیلیا از طرف خانواده ساپورت میشن وگرنه دووم نمیوردن اصلا

خیلی با شاغل شدن فاصله داریم

ولی البته به فکر ازدواجم نیستن

خب مثل اینکه قائله ختم به خیر شد اینطور نیست؟😂😂😂بیا دوباره برام بگو چجوری آشتی کردید؟

قهر نبودم که باهاش

تو قیافه بود 

اینجا خیلیا از طرف خانواده ساپورت میشن وگرنه دووم نمیوردن اصلاخیلی با شاغل شدن فاصله داریمولی البته ...

آخه بستگی داره تا چه حد باشه ساپورت شدنه

اکثرا در حد بخور نمیرن

نمیتونن خونه و ماشین بدن و عروسی بگیرن و...

پسرام که بچه مچه ان اکثرا

ازشون مرد زندگی درنمیاد

آخه بستگی داره تا چه حد باشه ساپورت شدنهاکثرا در حد بخور نمیرننمیتونن خونه و ماشین بدن و عروسی بگیرن ...

نه اینا واقعا ساپورت میشن

از ماشینای کره ای و سفرای خارجیشون مشخصه

ولی خب بگیر نیستن هیچکدوم

نه اینا واقعا ساپورت میشناز ماشینای کره ای و سفرای خارجیشون مشخصهولی خب بگیر نیستن هیچکدوم

خب سنشون کمه عزیزم

ازشون ازدواج درنمیاد

ولی خب دانشگاه ما اکثرا مفلس و باسن برهنه بودن،فقط چن تا دونه خرپول داشتیم که همگی کم سن بودن خب😂

الانم که ارشدم همین پسر مفلسا بزرگتر که شدن دنبال دخترایی ان که به شعار "با هم بسازیم" معتقد باشن و حاضر باشن پا به پاشون کار کنن که ازدواج کنن،عاشق چسبیدن به دخترای وضع خوب هم هستن

خرپولام که رفتن دنبال کاسبی😂