2777
2789
عنوان

لحظه جدایی واکنش خودتون و شوهرتون چی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1630 بازدید | 61 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودش بت گف میخام برگردم ؟ چ حس خوبی اون ک رفتع پشیمون بشه ادم کیف میکنه الان حالت خوبه؟ اوکی؟

گفت حس میکنه زندگی خوبی میتونسته در کنارم داشته باشه و دیگه بعد من کسی با شرایطش کنار نمیاد و بعد برام کلی شرط گذاشت و جوری بهم تحمیل کرد که انگار من مقصرم و گفت بریم پیش مشاور زندگی رو بسازیم 

من با اینکه  خیلی دوستش داشتم اما نمیتونم برگردم یعنی دلم میگه برگرد و عقلم اجازه نمیده

الان چون خودم رو با کار زیاد مشغول کردم ولی باز هم حس دوگانگی اذیتم میکنه من انگار هنوز تو شوکم و فکر میکنم خوابم چون یه مسئله پیش پا افتاده رو بزرگ کرد و هنوز باورم نمیشه به خاطر اون تا طلاق اومدم

چ حسی بهت دست داد وقتی برگشت؟

نمیدونم دقیقا ، چون نحوه صحبتش جوری بود که با یه جمله تخریب میکرد با یه جمله تو رو به ارج میبرد اون لحظه فقط خندیدم و وقتی اومدم خونه دلم براش واقعا سوخت

اسی چ جالب دقیقا مثل من 

شوهر سابق منم گریه میکرد البته من باهاش۵سال زندگی کردم میشناختمش فقط واسه اینکه خودشو نشون بده و مظلوم نمایی کنه گریه میکزد ولی من نه خیلیم خوشحال بودم حتی

چون خییییلی بهم خیانت میکرد

الانم ک برگشته میدونم بیشتر سختته و سردرگمی . من حس میکنم همین اتفاق میفته برام . خیلی دوسش داشتم . ...

دقیقا ، ریشه اعتماد از بین رفته و به جاش بذر ترس شدید تکرار ماجرا کاشته میشه ، چون خودش چند بار اقرار کرد که برای طلاقم دلیلی نداره😐 

الانم ک برگشته میدونم بیشتر سختته و سردرگمی . من حس میکنم همین اتفاق میفته برام . خیلی دوسش داشتم . ...

دقیقا ، ریشه اعتماد از بین رفته و به جاش بذر ترس شدید تکرار ماجرا کاشته میشه ، چون خودش چند بار اقرار کرد که برای طلاقم دلیلی نداره😐 

من طرفدار خانومه نیستم اون اقا هم برادرمه خونه قیمت بالایی نداره اطراف تهرانه )نسیم شهرمیگم الان برا ...

اها داداش تون هست ،درخواست بدین 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده

ازمال خودم نبود از دوستم بود شوهرش پشیمون شده بود گفته بود سر چک های که ضامن شدم جلو حسابش بسته شده ...

خب خدا شکر مشکلات حقوقی از خودت دور بودن

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده

من خیلی بچع بودم و اوایل عقد بود تازه از من خاستن اجازه بدم صیغه خواهر برادری بخونن ک راحت باشن و ...

چه وحشتناک 

عملا می‌خواسته صیغه ش کنه

وگرنه صیغه خواهر برادری نداریم