2777
2789
اخه پسره میگن ما خودمون تورک اصفهانیم خودش زیاد بلد نیس اما پدر مادرش تورکی حرف میزنن ولی این قسمت ...

😂😂😂

دختر من هم چیزی به نام سیاست تو تنش نیست بهش میگم یه رگ ترکی نداری تو؟؟😅😅

ترکی اصفهان با شما فرق داره،بعدشم وصلت راه دور اشتباهه محض با یکی از شهرخودتون وصلت کنید لااقل تو سختی ها خانواده کنار خواهرته ولی غریبی وتنهایی خیلی سخته

منم ترکم

نامزد سابقم اصفهانی بود

چیزی که دیدمو نمیکم همه اینجورین اما این تجربه من بود

همه چی با عروسه..برعکس ما ترکا‌که خیلی ب عروس ارزش میدن‌خونواده داماد هی طلا و لباس و فلان و...اونحا نه... یکم رو بدی میگن خونه رو هم عروس بگیره:)))

جهیزیه مفصل(ازین نظر با ترکا مشترکن اما اخه ترکا جهاز مفصل ب دومادی میدن که خونه داره و اونم دس ب جیبش خوبه اما اونجا همچین نیس در هرحال جهاز بالاس)

مهریه هاشونم بالاس طلا میندازن با مثقال و ملک..ترکا هم مهریه سکه بالا و ملک و...

اما خب طرف من انتظارات فضایی داشتن خونوادش میگفتن مهریه بالا دیگه منسوخه اما جهاز مفصل هنوزم هس!

خیلی مزخرف بود ازین نظر

ینی ادم زورش میشد که پررو بازی در میاوردن فک میکردن زرنگن..خدا و خرمارو باهم میخواستن

هرچند اخلاقای خوبی ام داشتن و اون ادم از با ارزشترین ادمای زندگی من بود ولی خب نشد 

و یکی از دلایل اصلی ب هم خوردن رابطمون هم همین موضوع بود. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهتره پسره بپرسه آذریها چطورن چون دخترای آذری با سیاست هستن واخرسر پسره رو میبرین شهر خودتون اسی جان ...

ما ترکا مثل داریم میگیم زن اهل کجا شوهرشم اهل همونجا 😂بدجنسی میدونم ولی دیگه

زیرک نیستیم اصلا مامانم مارو مظلوم بار اورده

پس دورش خط بکش ، اصفهانی جماعت زیرک و سیاست مدار و مکاره به والله ادم ساده ی بی شیله و پیله و خوش ذات توشون ندیدم ، ضربه می خوری ،مگه اینکه طرف اصالتش اصفهانی نباشه فقط اونجا متولد شده باشه  😶‍🌫️😶‍🌫️😶‍🌫️

من خودم ترک تبریز هستم...شهر دبگه ای زندگی میکنم خیلی زیاد با فرهنگ های مختلف و قومیت ها برخورد داشتم...بهت میگم که هر قومیتی خوب و بد داره....و مهم تر از اون باید ببیتی اخلاقشون چطوره...باید باهاشون آشنا بشی‌‌....ممکنه آدم های خوبی باشن ولی باهاتون کنار نیان..فقط و فقط آشنایی...تو همین نی نی سایت از تمام قومیت ها میان از خانواده شوهر مینالن..تورک و کرد و لر و فارس و بلوچ و ...کسی نیست که ماجراهای وحشتناک از قوم شوهر تعریف نکنه

با دل های مهربونتون برای شفای عاجل مادرم و دخترم دعا کنید🤲🙏❤

پس دورش خط بکش ، اصفهانی جماعت زیرک و سیاست مدار و مکاره به والله ادم ساده ی بی شیله و پیله و خوش ذا ...

این پسره خودش شدیدا با سیاسته اما میگن تورک اصفهانیم دیگه نمیدونم

پس دورش خط بکش ، اصفهانی جماعت زیرک و سیاست مدار و مکاره به والله ادم ساده ی بی شیله و پیله و خوش ذا ...

دقیقاااا یجوری مکر تو وجودشونه که اصلا...

البته ادما خوبن دارن اما اکثریت همینن

ترک نبود فارس بودمن چنسال باشون بودم‌چیزای زیادی میدونم‌اما اونجا لر دیدم بیشتر تاحالا ترک ندیدم راس ...

نه مهاجرت نه اسم یه شهر گف زیاد یادم نیس کدوم گف اونجا اکثرا تورکن