2777
2789

من اون روز شلوار بگ پوشیده بودم با هودی لانگ بلند خیلی لانگ دیگه بهم  گیر داد آرایشم اصلا هیچی اصلا ترم اخرمه مثل معتادا میرم دانشگاها حرفش اینه چرا مانتو نپوشیدی بعد دختره با یه کت کوتاه شلوار بوت کات تنگ جلوش باز گذاشته باسنش بیرون اومد رد شد هیچی نگفت یکی دیگه هم بخدا شلوار زاپ دار بگ پوشیده بود به من بدبخت هرچی میپوشم گیر میده اون سری بارونی پوشیده بودم‌میگه چرا کوتاهه خب جی بموشم تو این هوا سرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو احمق مشکلت بامن چیه دو نفرو صدا کن جلوش نظربدن ببینن لباس پوشیدن کی افتضاحتره بگو اگه مشکلت چیز ...

بهش گفتم گفتم اینا که ازمن داغون ترن شلوار زاپ دار میگه به اونم‌میگه نگران نباش احمق 

ببين حراستيا بيمارن

و البته خيلي ام بدبختن

مثل چي از اينكه يكي بر.ينه بهشون ميترسن و دقيقا از صورتت ميخونن كه تو اينكاره نيستي

و فقط به كسايي گير ميدن كه مشخصه بي سر و صدان

يكيش خود من

يك بار واقعا ديگه مثل اوزگلا رفتم شايد راحتم بزارن بازم يقه ام رو گرفتن اونم در حاليكه از كنارم يه دختره با ناخناي بلند بنفش و موهاي افشون و مانتوي تنگ و كوتاه رد شد انگار كور بودن نديدن

اونوقت من گوني تنم بود و شبيهه اون اجنه هه توي هري پاتر بودم