2777
2789
عنوان

من واقعا دیگه کلیپ آشپزی نمی‌بینم

277 بازدید | 21 پست

هرچی درست می‌کنم مو به مو انجام میدم ولی خراب میشه. ولی این‌بار تقصیر خودم بود که اعتماد کردم.

هر آدم عاقلی می‌دونه که کتلت و کوکو بدون تخم مرغ نمی‌شه و می‌پاشه از هم🤌

ولی من درست کردم و دوتا سیب زمینی حروم شد /:

ولی بچه‌ها، خاک گلدون کسی باشید که وقتی به آسمون رسید، بدونه ریشه‌اش کجا بوده.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای دیدی؟؟

میگن سه سوت تو ده دیقه 

بعد میبینی یه ساعت داری جون می‌کنی یه کوه ظرف کثیف کردی چیزیم که پختی بریزی پیش سگ نمیخورتش 😄😄

فقط 26 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
اونا حتما یک ترفند هایی دارن که نمیگن

خب بگن،چرا نمیگن؟؟البته قطعا اونا صدبار درست کردن و با منی که بار اولمه فرق دارن ولی خب خیلیم ساده نشون میدن ،ادم میگه چه راحته،بعد تا نه اونجوری نمیشه 

فقط 26 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

چرا اتفاقا میشه من یبار درست کردم سیب زمینی کوکو بعد یادم اومد تخم مرغ ندارم ولی درست شد

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 من مو ارزوهام اگ نباشن میمیرم ...دلم بهشون خوشه ک میرسم بهشون