2777
2789
عنوان

مذهبیا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 45 پست
اخی عزیز دل پاکم خدا حفظت کنه . حالا سوال شرعی یموقع داشتی سایت پاسخگو علاوه بر شماره ۰۹۶۴۰ کاربر ان ...

نه بابا ابن چه حرفیه 

خیلی ناراحتم به خدا آبروم رفت

وآبرومو بردن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چی تافته ی جدا بافته نباشم؟

اره با همکلاسیات لج نکن تو گروهشون باش

زندگی مینیمالیستی چجوریه؟  یعنی شکرگزار آن چه به دست آورده ای باشی ، همه نعمت هایت را بپذیری ، قدر داشته هایت را بدانی ، از همه آن چه داری محافظت کنی ، بدون چیزهای غیر ضروری زندگی کنی، با خودت در صلح باشی و از همه چیز به بهترین شکل استفاده کنی🌾اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

اره با همکلاسیات لج نکن تو گروهشون باش

آخه آبرومو بردن دیگه 

میخوام یعنی برم مخصوصا اونی که حرف زد توی گوشش یدونه بزنم بگم آخه آدم عوضی آبروی منو بردی 

ولی نمیشه هیچ کاریش کرد 

آخه آبرومو بردن دیگه میخوام یعنی برم مخصوصا اونی که حرف زد توی گوشش یدونه بزنم بگم آخه آدم عوضی آبرو ...

نه کاری نکن 

من دوران مدرسه یه همکلاسی داشتم شاگرد اول کلاس بود ولی انقدر اخلاقش بد و بی ادب بود که بیشتر دخترا ازش متنفر بودن 

میگم اونجوری نشو خودت تنها میمونی

زندگی مینیمالیستی چجوریه؟  یعنی شکرگزار آن چه به دست آورده ای باشی ، همه نعمت هایت را بپذیری ، قدر داشته هایت را بدانی ، از همه آن چه داری محافظت کنی ، بدون چیزهای غیر ضروری زندگی کنی، با خودت در صلح باشی و از همه چیز به بهترین شکل استفاده کنی🌾اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

نه کاری نکن من دوران مدرسه یه همکلاسی داشتم شاگرد اول کلاس بود ولی انقدر اخلاقش بد و بی ادب بود که ب ...

نه بزرگن 

مثلا اونی که حرف زد یکیشون 22 ساله بود 

یکیشون 30 ساله 

یکی دیگه از زنا هم 40 ساله 

اره ب نظرم میری اتیش جهنم 🫥

مسخره نکنید لطفا

وقتی همه 10 نفر نشستن دارن گوش میدن 

تو هم نمیتونی کاری کنی 

ومیخندی فقط 

آدم بعدش میگه ای بابا چه کاری کردم 

مسخره نکنید لطفاوقتی همه 10 نفر نشستن دارن گوش میدن تو هم نمیتونی کاری کنی ومیخندی فقط آدم بعدش میگه ...

اخه عزیزم شما کاری نکردی

گناهیم باشه اونا مرتکب میشن نه شما در کل بیخیال اتفاق مهمی نبوده

اخه عزیزم شما کاری نکردیگناهیم باشه اونا مرتکب میشن نه شما در کل بیخیال اتفاق مهمی نبوده

یعنی به خدا انقدر آدما عوضی شدن 

تازه چی بگم خودش سرلخت نشسته اونجا 

موهاشو وا کرده 

تازه به معلمه میگه شما ایشونو می‌بینید فقط 

آخه  تو اومدی لخت نشستی اینجا حرف برای منم درست میکنی