2777
2789

من وقتی میرم بیرون از اندام یا چهره بعضیا خوشم میاد تعریف میکنم و بعد دوستم میاد بهم میگه چرا تعریف میکنی هیچکدوم خوب نیستن اینا چین دیگه😐

درصورتی که واقعا خوشگل و زیبان خیلی زیبااااا 

حس میکنم نسبت به من که دوستشم هم حس برتری میکنه واقعا خیلی بده این همه حس خوب ببینی ولی منفی نگاه کنی بهش چون واقعا دخترامون خوشگلن و من بهشون حس خوب میدم میرم بیرون حتی بهشون لبخند میزنم و بعضی وقتا اگر حرف بزنم باهاشون میگم چقدر خوشگلین بعد میاد بهم اینجوری میگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه زن خیلی خطرناک اطرافم هست خیلی زخماازش خوردم هر حرمی رفتم اسمشو بردم واگذارش کردم کاش بعضی از این زنهای عفریته ی سمی رو خدا جوابشونو میداد تا انقدر زندگی بقیه رو بهم نریزن 

دختر نازم تموم زندگیم 🦋

بابا من چندتا آدم میشناسم اینقدر حسودن مثلا من یادم یبار گفتم چقدر غذای عروسی خوشمزه بود همه تایید کردن جز دو نفر کلا همیشه میگن بقیه بد هستن آشپز که عروس و دوماد نیستن که کسی بخواد ازشون بد بگه🤣 کلا دیونن

دوستان لطفا جواب بدین. من خیلیا رو میبینم بیرون ک خیلی خوشگلن و دوست دارم ازشون تعریف کنم، ولی چون شنیدم بعضیا خوششون نمیاد و میگن چشممون زدن چیزی نمیگم. همچنان چیزی نگم؟